Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Radnici 3. maja se zahvalili: Puno hvala svima na pomoći

Uz građane odazvao se i velik broj firmi i tvrtki te Klub mladih, HEP, vodovod, filozofski fakultet, KBC Rijeka, zvončari Rukavac, pusni odbor Spinčići, mesnice Buco, Žeželić, Birota i mnogi drugi

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
3 komentara

Radnici i radnice »3. maja« u srijedu su u svoje ime odaslali zahvalu svim Riječankama i Riječanima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći, ističući nadu da će, s obzirom da je stečaj brodogradilišta odgođen, uskoro ponovo moći raditi i živjeti od svojeg rada te da prikupljanje pomoći više nije potrebno.

AGONIJA BRODOGRADILIŠTA Radnici Uljanika i 3.maja nisu dobili plaće, prijete odlaskom

 - Hvala svim sugrađankama i sugrađanima Rijeke, svima koji su nam u ovim trenucima neizvjesnosti i nesigurnosti oko opstanka i stanja u Brodogradilištu 3. MAJ pomogli humanitarnim akcijama pokazavši svoje veliko srce. Goleme količine donirane hrane i potrepština smo podijelili radnicima, a odgoda stečaja u utorak brodogradilišta dala nam je nadu da ćemo uskoro ponovo raditi i živjeti od svojeg rada i biti oni koji će moći pomagati drugima. Nadamo se da potrebe za ovakvim akcijama neće više biti, i svjesni toga da u ovom gradu, nažalost, ima još potrebitih, pozivamo vas da svoju dobrotu i plemenitost usmjerite prema svima kojima je ta pomoć u ovom trenutku potrebnija - poručili su trećemajci dobrim ljudima koji su im u, do sad organizirali ukupno sedam akcija pomoći.

U humanitarnim akcijama u kojima su sugrađani iz Rijeke, ali i ostalih dijelova zemlje nesebično donirali tko je što mogao, prikupljeno je ukupno deset tona hrane, higijenskih potrepština, slatkiša, školskog pribora...

I DA NISU U ŠTRAJKU Rijeka: Radnici 3.maja ne mogu raditi jer nema materijala

Uz građane odazvao se i velik broj firmi i tvrtki te Klub mladih, HEP, vodovod, filozofski fakultet, KBC Rijeka, zvončari Rukavac, pusni odbor Spinčići, mesnice Buco, Žeželić, Birota i mnogi drugi.

- Želimo zahvaliti i Marini Kilinčan  i Jasni Vrhovec koje su nesebično pokrenule humanitarnu akciju koja je rezultirala izuzetno velikim  odazivom prijatelja 3. maja i riječke brodogradnje. Hvala Rijeko, od našeg brodograditeljskog srca - poručili su humanitarcima zahvalni trećemajci.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message