Obavijesti

News

Komentari 12

Radnik bez ozljeda dok mu je struja prošla kroz kran i gume

Radnik bez ozljeda dok mu je struja prošla kroz kran i gume
3

Dizaličar je stavljao izolaciju na krov zgrade na zagrebačkoj Jaruščici. Navodno nije ni dodirnuo električni vod nego mu se samo približio i došlo je do strujnog udara. U zgradi su izgorjele električne instalacije

VIDEO

Poslali su me da čovjeku promijenim gume na dizalici koju je vozio. Zbog strujnog su mu se udara dvije potpuno ispraznile, rekao je zaposlenik pomoći na cestama.

Dizaličar koji je u ponedjeljak oko 10 sati na zagrebačkoj Jaruščici u blizini Arena centra imao nezgodu, i kojeg je ispitivala policija, nije ništa htio komentirati.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

01:28

- Ma on je još u šoku, ali ništa se strašno nije dogodilo. Rekao mi je da je kranom trebao dignuti izolaciju za krov na vrh zgrade. Previše se približio strujnom vodu i došlo je do iskrenja. Navodno te vodove nije ni dotaknuo nego su reagirali zbog blizine dizalice, odnosno metala. U zgradi na kojoj je radio nestalo je struje, a struja mu je prošla kroz gume na dizalici, pa su se probušile. Oštećen je i automobil u blizini jer je od tog udara komad asfalta razbio prednja stakla na autu - rekao je prolaznik. Doista, asfalt u blizini dizalice bio je razrovan. Dojavu je primila i zagrebačka policija, ali nikakve detalje nisu htjeli otkriti dok ne završi očevid. Zbog toga još nije poznato kako je točno došlo do nesreće. Na terenu su bili i vatrogasci te djelatnici plinare i elektre.

- Došlo je do kratkog spoja te su se zapalile električne instalacije na stubištu zgrade - rekli su vatrogasci.

15
| Foto: PIXSELL / Patrik Macek / Davorin Visnjic

Među stanarima zgrade na kojoj su sanirali krov nastala je panika.

- Čule su se tri eksplozije i odmah smo svi počeli bježati van jer su se hodnici zadimili, kao i šahtovi na cesti te lampe. Lift nije radio i u stanovima nije bilo struje. Nasreću, vatrogasci su brzo došli i sve ugasili. Pustili su nas unutra kad se sve smirilo - rekla je čitateljica.

Na parkiralištu zgrade bila je i zabrinuta vlasnica oštećenog Mercedesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...