News

Komentari 65

'Radovao se unucima, sve se srušilo, ne znam kako ćemo'

'Radovao se unucima, sve se srušilo, ne znam kako ćemo'

Policajac Damir Golić (47) iz Mihaljevaca autom se zabio u rasvjetni stup i poginuo na Staru godinu. Njegova obitelj je neutješna

Bio sam u kupaonici, kad sam čuo strašan udarac. Odjenuo sam se na brzinu i izletio. Rasvjete na stupu nije bilo, a u podnožju sam vidio hrpu zgužvanog lima. Prišao sam razbijenom autu. U njemu sam vidio nepomičnog vozača, rekao je Mario Larca (44), vlasnik kuće ispred koje je poginuo Damir Golić (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

U teškoj nesreći u Alilovcima kraj Požege na Silvestrovo nešto iza 18 sati poginuo je Damir Golić (47) iz Mihaljevaca. On je išao iz smjera Kaptola. Došavši do ulaska u Alilovce, na blagom usponu, cesta je išla u lijevo, no iz nekog razloga Golić je Audijem nastavio ravno. Kotačima je zahvatio zemljanu bankinu, udario u propust ispod ceste koja dolazi s desna, preletio dio ispred kućnog broja 131 i zabio se u rasvjetni stup.

Policajci koji su došli na očevid nemalo su se iznenadili kad su vidjeli da je u automobilu njihov kolega, koji taj dan nije bio na dužnosti. Neslužbeno doznajemo da je prije nesreće bio kod svojih roditelja u Kaptolu i da se vjerojatno išao s njima pozdraviti na kraju godine koja je istjecala. Na mjestu nesreće zapaljeni su lampioni, među njima je i onaj koji je zapalio Damirov sin Bruno (23), koji je došao prije Božića iz Njemačke sa svojom obitelji da bi s roditeljima proslavio blagdane.

- Moj je tata prije tri godine prvi put postao djed i trebao je uskoro to biti po drugi put - zaplakao je Bruno. Damir se radovao još jednom unučetu, ali i rođendanu svoga prvog, koji je rođen 5. siječnja prije tri godine, dan prije djedova rođendana. Planirali su ga obojica proslaviti istoga dana. Damir, osim Brune, ima još i kćer te suprugu, s kojom je u braku 25 godina.

Neslužbeno smo doznali da je Damir trebao već otići u mirovinu, jer je ispunio uvjete, ali da su ga zadržali.

Alilivci - U prometnoj nesreći u mjestu Alilovci poginuo 47-godišnji vozač Audija.

- Tata se radovao mirovini, želio se posvetiti vinogradu i unucima kad mu dođu u posjet. Sve se srušilo u samo nekoliko sekundi. Ne znam kako ćemo sve ovo izdržati - rekao je Bruno dodajući kako su majka i sestra jako loše.

Najčitaniji članci