News

Komentari 1

Detalji nesreće: Zahvatio je rub ceste i udario u betonski most

Detalji nesreće: Zahvatio je rub ceste i udario u betonski most

Policajac (47) preminuo je u prometnoj nesreći na Silvestrovo u mjestu Alilovci kod Požege. Policija je objavila da je zahvatio bankinu i udario u betonski most

Policajac iz Mihaljevaca poginuo je u teškoj prometnoj nesreći u mjestu Alilovci na Staru godinu oko 18.20. Što se točno dogodilo objasnila je u priopćenju glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković.

- U utorak 31. prosinca 2019. oko 18.20 sati u mjestu Alilovci, 47-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika uslijed čega je sišao na putnu bankinu, a potom izletio vozilom s kolnika i udario u betonski propust kolnog ulaza u vlasništvu 44-godišnjaka. 
Nakon toga je došlo do zanošenja vozila i udara u betonski stup u vlasništvu „HEP“-a i odbacivanja vozila na zapadnu prometnu traku. U prometnoj nesreći 47-godišnji vozač je smrtno stradao. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 18.40 do 22.25 sati županijska cesta ŽC4115 je bila zatvorena za sav promet koji se odvijao alternativnim pravcima. - stoji u priopćenju.

Podsjetimo, s teškim ozljedama policajca su prevezli u bolnicu u Požegi, no nažalost je preminuo.

- Udarac je bio strašan. Auto je uništen. Došli su odmah vatrogasci iz Kaptola, policija i Hitna pomoć, ali nije mu bilo pomoći - kazali su nam sinoć mještani Alilovaca.

 

Najčitaniji članci