Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
69 komentara

Ramljak je stigao na posao: 'Danas me čeka naporan dan'

Vladin povjerenik Ante Ramljak, trenutačno glavna osoba u Agrokoru, došao je danas na posao u Agrokorov toranj u Zagrebu. Rekao je da ga čeka naporan dan...

ante_ramljak
Foto: Igor Soban/PIXSELL
69 komentara

Vladin povjerenik Ante Ramljak, trenutačno glavna osoba u Agrokoru, došao je danas na posao u Agrokorov toranj u Zagrebu. 

- Danas me čeka naporan dan, rekao je Ramljak u prolazu.

Nakon jučerašnjeg imenovanja, Ramljak je obećao da će sa svojim timom pokušati smiriti tenzije i vratiti povjerenje:

- Vremena stvarno nemamo puno, malo ga je. Ja sam od danas 24 sata samo u tome i pokušat ću zajedno sa svojim timom već imam osigurati da smirimo tenzije oko kompanije, da vratimo povjerenje. Dobavljača, vjerovnika, banaka i da normaliziramo poslovanje. To je prvi prioritet. Već danas ćemo imati sastanke s dobavljačima i bankama i pokušat ćemo sve da omogućimo isplatu plaća do Uskrsa. Ako to uspijemo, i dobavljačima i radnicima, pogotovo malim OPG-ova, pred nama se onda nalazi duže razdoblje sveobuhvatnog restrukturiranja grupe. Ono će trajati i biti intenzivno, no vjerujem da nitko nema iluziju da će to biti preko noći. To će idućih 12 mjeseci biti intenzivan posao. Cilj mi je vratiti ozbiljno narušeno povjerenje dobavljača i smiriti situaciju. Kako je rekao premijer, da to bude lagani maestral. Bit ću  na raspolaganju, ali vas molim da mi date vremena. Dajte mi vremena ovaj prvi tjedan - rekao je Ramljak.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message