Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Raspisan natječaj: Ustanove tražila od 25 do 300 mil. kuna

Kako će se novac odobravati prema redoslijedu zaprimljenih zahtjeva, to na Županiji računaju da će gotovo svi njihovi projekti biti podržani, jer su prijave poslane, slikovito rečeno, u prvoj minuti po otvaranju natječaja

bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
2 komentara

Bjelovarsko-bilogorska županija i njene ustanove spremno su dočekali raspisivanje natječaja Fonda za sufinanciranje, pa su zatražile 25 od 300 milijuna koliko je osigurano na razini države. Kako će se novac odobravati prema redoslijedu zaprimljenih zahtjeva, to na Županiji računaju da će gotovo svi njihovi projekti biti podržani, jer su prijave poslane, slikovito rečeno, u prvoj minuti po otvaranju natječaja. Na posljednji natječaj Fonda za sufinanciranje BBŽ je prijavila 26 projekata.

Radi se o energetskoj obnovi u školstvu i zdravstvu ukupne vrijednosti 68 milijuna kuna, a zatražena sredstva za sufinanciranje, pored već osiguranih europskih sredstava, iznose 25 milijuna kuna. Među zatraženim sredstvima za sufinanciranje je i energetska obnova Doma za starije osobe Bjelovar.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message