Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Rastanak: Poljubio je sliku Ive Sanadera pa prekinuo vezu

Kasum Cana kaže da ga je Ivo Sanader razočarao. Otišao je u svoj ured po Ivin portret pa u Muzej prekinutih veza. Na rastanku je poljubio sliku koju je donio

Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
12 komentara

Divio sam mu se. Vi nemate pojma kako je opasan i ujedno hrabar tip taj Ivo Sanader. Međutim, na kraju me razočarao. Nije ispunio sva obećanja koja mi je dao pa sam na simboličan način odlučio prekinuti naš odnos, rekao nam je u utorak Kasum Cana, predsjednik Foruma Roma Hrvatske.

U zagrebački Muzej prekinutih veza u ponedjeljak je odnio portret bivšeg premijera, koji je naslikala akademska slikarica i Canina prijateljica Vera Jadanec. Sliku mu je namjeravao pokloniti iz zahvalnosti za novac koji mu je Sanader obećao još 2008. godine. Tada je u Hotelu I u Zagrebu održan Svjetski kongres Roma, na kojem je bilo 350 gostiju. Cana tvrdi da troškovi kongresa iznose oko 800.000 kuna te kako mu je Sanader dao samo 200.000, a Grad još 320.000 kuna. 

- Bio sam siguran da će mi Ivo dati ostatak novca jer me on najviše podupirao tijekom kongresa. Nedavno sam ga sreo u saborskom restoranu i rekao mi je neka se u vezi s tim problemom obratim premijerki Jadranki Kosor - kazao je razočarano Kasum Cana. 

Otišao je u svoj ured po portret i uputio se ravno u Muzej prekinutih veza. Na rastanku je poljubio sliku koju je donio.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message