Obavijesti

News

Komentari 29

Razbojnik opljačkao trgovinu, policajac ga je brzo uhvatio

Razbojnik opljačkao trgovinu, policajac ga je brzo uhvatio
1

Radio sam svašta u životu i slučajno otišao na prekvalifikaciju te postao policajac. Sad sam presretan zbog toga, a upisao sam i studij kriminalistike, kaže Orlovac

VIDEO

Policajac pješačke ophodnje, Toni Orlovac (28) je s kolegicom 2. srpnja odrađivao dežurstvo na zagrebačkoj Ferenščici. Dobili su dojavu da je u Ivanićgradskoj ulici razbojnik upao u trgovinu, prijeti zaposlenici i traži novac.

Potrčali smo u trgovinu. Dočekala nas je uplakana i šokirana radnica. Rekla nam je da joj je razbojnik prijetio nožićem – govori Orlovac. Odmah je s kolegicom ispitao prolaznike i susjede, sve koji su nešto vidjeli.

Rekli su nam kako je pljačkaš pobjegao autom. Čim je sjeo skinuo je majicu kako bi ga što teže prepoznali. Tada je počela akcija. Ekipama smo javili detaljne informacije i pljačkaš je uhićen veoma brzo - nastavlja Orlovac. Nakon istrage policajci su shvatili da je ovo bio veliki ulov jer istog mladića traže za još šest kaznenih djela. Orlovac je naš policajac mjeseca jer su zbog njegove snalažljivosti i organiziranosti drugi kolege dobili važne informacije o pljački, što im je znatno olakšalo hvatanje kriminalca.

Policajac je tek tri godine. Kaže da mu je zbog ovakvih ''ulova'' drago što je policajac.

- Radio sam svašta u životu i slučajno otišao na prekvalifikaciju te postao policajac. Sad sam presretan zbog toga, a upisao sam i studij kriminalistike – rekao je Orlovac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da  napravi reda
S FRANJOM NEMA LABAVO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da napravi reda

Vrh čileanske Katoličke crkve ponudio je Papi kolektivnu ostavku zbog pedofilskih skandala. Naši biskupi pak pedofilske skandale godinama guraju pod tepih

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u
NOVI EXPRESS

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u

Novi broj tjednika Express čitateljima daruje super knjigu, a na glavnoj temi Express otkriva tko je moćna trojka koja je pokušala čudovišni puč u HDZ-u
Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi
VEĆ DANAS

Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi

Vezu treba graditi, nositi se sa svakodnevnim problemima i situacijama i tražiti rješenja i kompromise. Kako "se održati" i što možete napraviti bolje već danas?