News

Komentari 35

Razgovor Kosor i Josipovića: 'Čekaj, samo da razjasnimo? Dobio si pozivnicu za Knin?'

Razgovor Kosor i Josipovića: 'Čekaj, samo da razjasnimo? Dobio si pozivnicu za Knin?'

Tijekom razgovora u studiju Radio Nacionala, iskrsnulo je pitanje kako je bivši predsjednik Josipović dobio pozivnicu za proslavu Dana pobjede u Kninu, dok bivša HDZ-ova premijerka uopće nije dobila pozivnicu

U studiju Radio Nacionala, u specijalnoj emisiji povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja gostovala je bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor kojoj su se u telefonskom razgovoru pridružili i bivši predsjednik Republike Ivo Josipović.

POGLEDAJTE VIDEO: KRILA OLUJE

Tijekom razgovora, iskrsnulo je pitanje kako je bivši predsjednik Josipović dobio pozivnicu za proslavu Dana pobjede u Kninu, dok bivša HDZ-ova premijerka uopće nije dobila pozivnicu.

“Čekaj, samo da razjasnimo? Dobio si pozivnicu za Knin?”, upitala je Jadranka Kosor Josipovića s nevjericom.

“Jesam, jesam, dobio sam pozivnicu i za Knin i za sve ove manifestacije razne. I neki put kad mogu se odazovem, a kad ne mogu, ne idem”, odgovorio je.

Zrinka Vrabec Mojzeš konstatirala je potom da je premijer Andrej Plenković ipak bio Josipovićev student pa da možda u tome leži razlog zašto je on dobio pozivnicu, a Jadranka Kosor ne.

“I premijer Plenković i predsjednik Milanović su bili moji studenti, moram reći jako dobri obadvojica”, otkrio je Josipović.

“Jako korisno da smo sad zajedno u eteru. Ja sam mislila da nisu zvali nikoga od bivših, ali eto vidiš, prevarila sam se”, obratila se Jadranka Kosor Josipoviću, “Ne znam zbog čega bih ja bila persona non grata kao bivša ministrica hrvatskih branitelja i kao bivša predsjednica Vlade koja je završila pregovore. Ali dobro.”

Zrinka Vrabec Mojzeš na to je ironično komentirala:

“Jadranka, zato jer ste upisali Andreja Plenkovića u HDZ. To vam je bila najveća greška u životu. Da ga niste upisali, on je lijepo mogao imati diplomatsku karijeru i bio bi vam zahvalan. Ovako vam nije zahvalan.”

“To je točno, ovo je dan istine”, odgovorila je Jadranka Kosor.

Najčitaniji članci