News

Komentari 32

Reiner opet mora u izolaciju?

Reiner opet mora u izolaciju?

Epidemiolozi mu još nisu službeno odredili samoizolaciju te čeka daljnje upute, ali naglašava da nije bio u kontaktu manjem od dva metra. Idućih dana, kaže, ostaje kod kuće te će u petak u Saboru glasati online

Prvi dan po izlasku iz 14-dnevne samoizolacije, potpredsjednik sabora Željko Reiner, bio je u kontaktu sa zaraženom osobom, pa će tako čini se, opet u samoizolaciju.

U srijedu je u KBC-u Zagreb radio u ambulanti gdje se našao u kontaktu s medicinskom sestrom koja je navečer dobila temperaturu te se otišla testirati. Nalaz pozitivnog testa stigao je u četvrtak, pred kraj radnog dana Željka Reinera, javlja N1.

Epidemiolozi mu još nisu službeno odredili samoizolaciju te čeka daljnje upute, ali naglašava da nije bio u kontaktu manjem od dva metra. Idućih dana, kaže, ostaje kod kuće te će u petak, kada je planirano glasanje u Saboru, on to učiniti online. Plan mu je i testirati se u nedjelju ili ponedjeljak, odnosno kada epidemiolozi odrede da je pravo vrijeme.

Podsjetimo, Željko Reiner bio je u 14-dnevnoj samoizolaciji od 30. rujna jer je bio u kontaktu sa predstojnikom ureda predsjednika Sabora, no tijekom tog perioda nije razvio simptome, za razliku od Gordana Jandrokovića kome je potvrđena zaraza korona virusom.

Najčitaniji članci