Obavijesti

News

Komentari 34

'Rekao mi je: Ne mogu svoju mamu smjestiti u dom, ipak mi je mama. A onda ju je ubio...'

'Rekao mi je: Ne mogu svoju mamu smjestiti u dom, ipak mi je mama. A onda ju je ubio...'

Đurđa (70) je u tom stanu živjela sa sinom Mariom (49), a upravo njega policija sumnjiči za teško ubojstvo majke. Imala je ozljede glave i tijela

VIDEO

Đurđa je moja najstarija sestra. Imala je moždani nakon kojeg je ostala slijepa i teško pokretna. Žalila se na svoju nemoć, ali... Ne mogu vjerovati da je ovako završilo. Kroz suze nam to govori Dragutin Bogadi (58), brat Đurđe Komes (70), čije tijelo je u nedjelju policija pronašla u stanu u Ivancu.

Đurđa je u tom stanu živjela sa sinom Mariom (49), a upravo njega policija sumnjiči za teško ubojstvo majke. Njega su priveli nakon što su kriminalističkim istraživanjem i obdukcijom utvrdili da je majci nanio višestruke ozljede po glavi i tijelu uslijed kojih je preminula.

Sin ubio majku kod Varaždina? Policija objavila detalje: Nanio joj je ozljede po glavi i tijelu
Sin ubio majku kod Varaždina? Policija objavila detalje: Nanio joj je ozljede po glavi i tijelu

Susjedi i obitelj su šokirani.

- Ja to ne mogu vjerovati. Da bi moj nećak ubio majku. Dobro su se slagali. Zadnji put sam kod njih u stanu u Ivancu bio prije mjesec dana. Tad sam došao jer me nećak Mario zvao da dođem po stolnjak. Bio sam tad malo sa sestrom koja je sjedila za stolom. Strašno mi je to sve. Druga sestra me nazvala te mi je rekla da ju je Mario nazvao i rekao joj da je majku našao mrtvu nakon što se vratio iz šetnje. Došli su tad Hitna i policija. Dalje vam ništa ne znam - rekao nam je Dragutin.

Ivanec:  Lampioni pred zgradom

Malo tko je bio voljan komentirati užasan slučaj. Vrata stana zapečatila je policija, a većina stanara izbjegavala je uopće i izlaziti na stubište.

- Ma ne mogu vjerovati da se tako nešto moglo dogoditi. Nikad nismo čuli nikakvu viku ni galamu, a kamoli svađu iz stana iznad. Koliko sam čula od drugih, on je bio jako požrtvovan i nije želio majku smjestiti u dom, nego se o njoj brinuo. Da bi takva osoba mogla ubiti majku, ne mogu vjerovati - rekla nam je šokirana susjeda, koja živi kat ispod Komesovih, a potom se uplakanih očiju okrenula i ušla u stan.

Kako do 88 eura i još 10 ekstra popusta koje vam 24 Oranž daje? Ovo su tri laka koraka!
Kako do 88 eura  i još 10 ekstra popusta koje vam  24 Oranž daje?  Ovo su tri laka koraka!

Đurđu su svi dobro poznavali, kažu kako je njihova susjeda bila više od 30 godina. Susjed kaže kako je baš nedavno razgovarao s njenim sinom.

- Imala je sina jedinca. Njen muž je umro prije deset godina. Nismo čuli nikakvo lupanje ili vikanje. Samo je odjednom policija došla i ušla u njezin stan. Nikad ranije nismo vidjeli policiju kod njih niti čuli da je bilo nekakvog nasilja. Kako je bila bolesna, trebala joj je stalna njega. Njezin sin je puno radio te sam mu govorio da je smjesti u dom, gdje će imati stalnu medicinsku njegu. Mi smo im pomagali koliko smo mogli, ali je on odbijao takvu pomisao, iako je imao financijsku mogućnost. Rekao mi je: 'Ne mogu svoju mamu smjestiti u dom, ona mi je ipak mama'. A onda smo saznali da su njega uhitili. Ma užas. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"