Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ribar pao na palubi i ozlijedio glavu: Prevezli su ga u bolnicu

Prema prikupljenim podacima i temeljem izuzetih izjava članova posade, mornar se ozlijedio tako što je pao na palubi. U splitskom KBC-u su utvrdili da ima teške ozljede glave

6 komentara

Djelatnici splitske Kapetanije zaprimili su u četvrtak  u 8.20 sati dojavu djelatnika Hitne pomoći Split o teško ozlijeđenome članu posade ribarskoga broda „Nona Milka“, hrvatske zastave čiji je zapovjednik N.A. zatražio hitan medicinski transport ozlijeđenoga sa tadašnje pozicije plovidbe, oko 5 NM jugozapadno od Splitskih vrata.

Iz splitske Kapetanije prema dojavljenoj poziciji odmah je upućena spasilačka brodica sa ukrcanim djelatnicima HMP Split. Ozlijeđenome članu posade, D.T. (rođen 1957. godine) po ukrcaju na službeno plovilo splitske Kapetanije pružena je hitna medicinska pomoć te je odmah po pristajanju u splitsku luku prevezen kolima Hitne pomoći u splitski KBC. Liječnici su potvrdili da D.T. ima teške ozljede glave.

U okviru očevida o uzrocima teškoga ozlijeđivanja ribarski brod zadržan je na vezu u ribarskoj luci Brižine. Prema prikupljenim podacima i temeljem izuzetih izjava članova posade, mornar se ozlijedio tako što je pao na palubi.

Djelatnici Lučke kapetanije Split u suradnji sa službenicima Pomorske policije Split provode očevid o uzrocima ove nesreće.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message