Obavijesti

News

Komentari 114

Riječanin: Netko mi je ogrebao auto, a onda sam vidio poruku

Riječanin: Netko mi je ogrebao auto, a onda sam vidio poruku
3

S dozom skepticizma zovem broj koji mi je ostavio na vjetrobranskom staklu. Javlja se mladić i ispričava se. Našli smo se na kavi, otišli na osiguranje i sve riješili, ispričao nam je čitatelj

VIDEO

'Ispričavam se, ogrebao sam vam vrata automobila. Javite se na broj 098 *** *** kako bi se dogovorili oko saniranja štete', poruka je koja je dočekala našeg čitatelja iz Rijeke na njegovoj Opel Corsi prije nekoliko dana.

'Rekao mi je da mu se žurilo'

- Zvali su me s posla da mi je netko ogrebao auto. Otišao sam pogledati što se točno dogodilo. Naravno bio sam užasno ljut. Gledam štetu, zagrebana felga, vrata i lajsna... No onda ugledam poruku na vjetrobranskom staklu. Isprva sam bio skeptičan, ali kada se mladić javio, odmah mi je pao kamen sa srca - ispričao nam je čitatelj.

- Objasnio mi je sve, rekao mi je da mu se žurilo. Govorim mu da razumijem i zahvaljujem mu se na podacima i na poruci, jer budimo realni, velika većina bi se okrenula po parkingu, pogledala je li netko što vidio te produžila dalje. Međutim, mladić je vrlo jednostavno rekao: 'Što da vam kažem, tako sam odgojen. Ni sam se ne bih želio naći u situaciji da mene netko ošteti i pobjegne'.

- Kratko izmjenjujemo detaljne informacije i na brzinu se dogovaramo što i kako riješiti. Sljedeći dan se nalazimo na kavi te tokom kratkog razgovora uviđam zašto se nalazimo tu di jesmo. Mladić je izrazito susretljiv, prijatan i kulturan, što je danas očito rijetkost. Napominje kako je i njemu taj dan krenuo naopačke, no u svoj toj zbrci i strci, stao je i napravio ono što bi svi trebali napraviti u toj situaciji. Nakon toga odlazimo na osiguranje na procjenu štete - dodao je naš čitatelj.

'Ovo mi je vratilo vjeru u ljude'

Osiguranje je obavilo svoj dio, a oni su se rukovali i otišli svojim putem.

- Na povratku doma još jednom razmišljam o sreći u nesreći i pitam se koliko ima onih koji bi se okrenuli i otišli. Sama ova situacija ponovno mi je vratila vjeru u ljude te se nadam da je broj poštenih ljudi veći nego što sam mislio - dodao je vlasnik auta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)