Obavijesti

News

Komentari 75

Slučaj star 22 godine: Rođak silovao i ugušio "Baby Hope"

Slučaj star 22 godine: Rođak  silovao i ugušio "Baby Hope"
5

Seksualno zlostavljano, ugušeno golo tijelo male Anjelice Castillo bilo je ugurano u putni hladnjak kraj autoceste. Ubio ju je i silovao rođak Conrado Castillo (52)

VIDEO

Njujorška policija uhitila je Conrada Juareza (52), rođaka koji je priznao da je 1991. godine ubio tada četverogodišnju djevojčicu 'Baby Hope', što je rješenje jednog od najpoznatijih hladnih slučajeva u New Yorku. Njeno tijelo našli su građevinski radnici, ugurano u hladnjak za piknik, na autocesti 1991. godine. 

Policija je u subotu objavila da je riješila slučaj djeteta za koje se 22 godine nije znalo ni tko je, niti tko ju je seksualno zlostavljao, ugušio, a zatim stavio u putni hladnjak.

'Baby Hope' je zapravo Anjelica Castillo. Imala je samo 4 godine. 

Slučaj su riješili na temelju dojave i pronašli sestru majke, a nakon DNK testiranja našli su i majku male Angelice. Ona nikada nije prijavila nestanak djevojčice, navodno, jer su joj prijetili da će je ubiti. 

Sestra mu savjetovala da se riješi tijela

Ubojica Conrad, tada 30-godišnjak priznao je da je '91 godine došao u stan u kojem je živjelo sedmero njegovih rođaka. Tamo je vidio malu Anjelicu. Rekao je policiji da ju je ugušio jastukom dok ju je silovao. Zatim je pozvao drugu sestru koja mu je savjetovala da se riješi tijela. Dala mu je putni hladnjak, presavila tijelo, stavila ga u crnu vreću za smeće i na njega postavila limenke soka. Uzeli su taksi i ostavili tijelo tamo gdje je nađeno. Ta sestra, Belvena Juarez Ramirez je umrla. 

Detektiv koji je radio na slučaju rekao je i da je razvoj DNK analize omogućio da se riješi slučaj nakon što je tijelo djevojčice ekshumirano 2006. godine. Conrad je prao suđe u restoranu na Manhattanu kad su ga uhitili. Izveli su ga pred suca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku
Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...