Obavijesti

Promo sadržaj

Riješimo vječnu dilemu: peglamo li preko ljeta?

Riješimo vječnu dilemu: peglamo li preko ljeta?
1

Nagradite se ovo ljeto i osvojite iznose do 20.000 kuna na RBA potrošačkoj kartici!

Ako pitate Raiffeisen banku, peglanje ovog ljeta je obavezno kao i nanošenje kreme za sunčanje prije odlaska na plažu jer je u tijeku nagradna igra „Vi peglate, mi nagrađujemo“.

Prije nego li pripremite svoja pluća kako bi udahnuli život vašem omiljenom luftmadracu i opustili se uz poruku vašoj publici „e, ovako se već može“, provjerite je li vaša RBA kartica u blizini jer će vam upravo ona ovog ljeta potencijalno donijeti značajnu novčanu nagradu.

Kako ide priča? 

Svi korisnici osobnih RBA kreditnih i debitnih kartica koji od 15. srpnja do 15. rujna 2019. naprave RBA karticom barem jednu transakciju plaćanja roba i usluga na prodajnim mjestima u Hrvatskoj, inozemstvu ili na internetu u vrijednosti od minimalno 200 kn, imaju priliku osvojiti jedan od značajnih iznosa na RBA potrošačkoj kartici.

Dovoljno je prijaviti se za sudjelovanje u Nagradnoj igri „Vi peglate, mi nagrađujemo“ na RBA web stranici nakon čega svaka vaša transakcija osobnom RBA kreditnom ili debitnom karticom iznad 200 kuna ulazi u izvlačenje! 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!