Obavijesti

Promo sadržaj

Rješite se boli u koljenima u samo četiri tjedna

Rješite se boli u koljenima u samo četiri tjedna
10

Jasenka (51. g.) iz Đakova je u samo 4 tjedna oporavila svoje zglobove, uklonila oteklinu i vratila punu pokretljivost.

VIDEO

Mislila je da nikad više neće moći ići u duge šetnje sa svojim dragim jazavčarom, ali je otkrila jednostavnu metodu zahvaljujući kojoj se riješila ograničenja pri kretanju.

– Priznajem da se ne sjećam kada su se pojavili prvi bolovi u desnom koljenu, ali se savršeno sjećam kada su mi počeli otežavati život. To je bilo već nakon 40. rođendana, otišla sam tada sa svojim suprugom u planine. Htjeli smo se malo prošetati i udahnuti malo svježeg zraka – kaže ona. – No, radost nije dugo trajala, jer mi je već prve večeri noga otekla, a koljeno je postalo crvenkasto. Kada sam pokušavala na nju stati, bol je bila nepodnošljiva!

Jasenka je znala da ne može više toliko forsirati nogu jer će se bockanje vraćati. Međutim, unatoč njezinim naporima, bol se pojavljivala sve češće, a uz to je bila dvostruko jača. Na početku je malo umanjivala taj problem. Tek kada je preminuo njezin muž, odlučila se pobrinuti za sebe.

– Znala sam da napokon moram nešto napraviti po tom pitanju, jer ću inače ostati bogalj! Zapisala sam se k svim mogućim stručnjacima – kaže ona – prošla sam niz dijagnostičkih pretraga, ali nažalost su svi govorili isto i ostavljali su me bez nade...

„Bit će samo gore“

Žena se nije htjela predati. Utrljavala je različite masti, išla je na skupe zahvate, koristila je obloge za hlađenje... – Bila sam čak i kod jedne ruralne vještice. Pustila je dim oko mog koljena i naredila mi je da u njega trljam smrdljivi melem dva puta dnevno. Utopljenik se i za slamku hvata, dakle napravila sam to što mi je rekla, ali ni to nije ništa pomoglo – prisjeća se. Vrijeme je prolazilo, koljeno je izgledalo sve gore, a bol se vraćala sve češće. Ta je situacija prisilila ženu da hoda sa štakama.

– Jednog sam popodneva osjetila da imam dovoljno snage za dugu šetnju sa psom. Moj Reks je jako volio obližnji park, ja isto, tako da sam računala na lijepo provedeno vrijeme – govori ona. – Nažalost, čim sam prošla ogradu, bockanje u koljenu mi je paraliziralo cijelu nogu. Zaustavila sam se i nisam znala što napraviti.

Suze su mi same procurile po obrazu. I baš tada joj je prišao neki muškarac. Pomogao je Jasenki sjesti na obližnju klupu, pa joj je pružio maramicu da obriše suze. – Počeli smo razgovarati, objasnila sam mu u čemu leži moj problem i da ne mogu naći rješenje. Na moje iznenađenje, ispostavilo se da je njegov stariji brat imao isti problem s koljenom, no to nije najzanimljivije u toj priči. Uspio ga se riješiti!

Žena je s nevjericom slušala o neinvazivnoj metodi koja uklanja bol. Nikad prije nije mislila da toliko jednostavna metoda može riješiti njezini bolni problem. Znala je da ga mora isprobati.

Potpuna promjena

– Na početku mi se činilo da ne osjećam razliku. No, već sam nakon prve šetnje sa psom primijetila da se bockanje značajno smanjilo, dabome! Nisam morala praviti toliko pauza na putu da se odmorim. Nakon 7 dana od otekline nije bilo ni traga, bolovi su nestali i mogla sam se slobodno kretati.

Ova metoda osvaja druga tržišta i stječe popularnost diljem svijeta. Nedavno je dostupna također stanovnicima Hrvatske. Zahvaljujući njoj, riješit ćete se bolova u koljenima u mjesec dana i jednom zauvijek vratit će Vam se pokretljivost! Najvjerojatnije je ovo najjednostavnija i najbrža metoda koja uklanja bolne poteškoće koljena.

Provjerite Jasenkinu metodu i vratite potpunu slobodu kretanja! Kliknite ovdje.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!