Obavijesti

News

Komentari 74

Roditelji dobili pismo: 'Barbaru su silovali, ubili i bacili u rijeku'

Roditelji dobili pismo: 'Barbaru su silovali, ubili i bacili u rijeku'
4

Srbija: Barbara Vitez (15) je otišla na rođendan i nestala. Sumnja se d aje pala u rijeku. Roditelji su dobili pismo u kojem se navodi da je silovana i zadavljena i onda bačena u rijeku

VIDEO

Barbara Vitez (15) iz Sente izašla je sa svojim društvom na proslavu rođendana 25. studenog i tada je nestala. Sumnja se da je djevojčica pala u rijeku Tisu. No roditelji tvrde da u tome ima nelogičnosti. Kažu da se Barbara bojala visine i ne bi se šetala rubom mosta. Rijeka se pretražuje i dalje svaki dan no curicu još nisu našli.

- Nije pila alkohol, nije se drogirala nije pušila cigarete. Siguran sam da netko zna više od službene verzije o tome što se dogodilo te kobne večeri. Molimo sve koji nešto znaju o nestanku Barbare da nam se jave. Nedavno smo svi zajedno uspjeli riješiti nestanak jedne djevojčice. Ovo je novi zadatak. Pomozimo roditeljima, podijelite ovaj status - napisao je Igor Jurić na Facebooku. Igor je otac Tijane Jurić (15) koju je ubio monstrum Dragan Đurić. 

Roditelji dobili anonimno pismo 

Endre i Melinda Vitez, roditelji nestale djevojčice nedavno su doživjeli novi šok. Novosti pišu da su u poštanski sandučić dobili anonimno pismo u kojem se tvrdi da Barbara nije nastradala slučajno već da je ubijena i bačena u rijeku. Roditelji su rekli da je pismo na mađarskom jeziku i pisano kemijskom olovkom. Odnijeli su ga na policiju. 

- Ne znamo što bi više mislili i radili. Najstrašnije je što Barbare nema. Poludjet ćemo dok ne saznamo istinu što joj se dogodilo. Njezino tijelo još nisu našli - kaže otac.

U pismu koje su dobili se navodi da je Barbara omamljena nekim sredstvom koje joj je napadač ulio u sok. Nakon toga ju je slivao i zadavio te bacio u Tisu. Policija pretpostavlja po rukopisu da je pismo napisao netko mlađi, možda i srednjoškolac. No policija je u nedoumici da li ih je autor pisma htio usmjeriti u pravi smjer ili odvesti na pogrešan trag.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.