Obavijesti

News

Komentari 30

Roditelji našli poruku nakon smrti sina: "Hvala, volim vas"

SAD: Leland je umro u petak od parazita koji mu je napao mozak. Roditelji su nakon njegove smrti, kada su došli po odjeću za pogreb, pronašli njegovu poruku

VIDEO

Leland Shoemake (6) umro je u petak od rijetke infekcije mozga. Kada su se vratili kući, njegovi roditelji su pronašli pismo u kojem je pisalo: "Još sam s vama, hvala vam mama i tata". 

Leland iz Georgije se razbolio prije mjesec dana i nakon dva tjedna je primljen u bolnicu u kritičnom stanju. Zarazio se parazitom balamuthia mandrillaris dok se vani igrao. Mama Amber i tata Tim su noćima bdjeli uz njegov krevet. Kada su nakon njegove smrti došli kući po odjeću za pogreb našli su poruku na stolu u dnevnom boravku. 

- Ne znamo kada ju je napisao, ali je uvijek bio posebno dijete. Nitko ne bi smio pokapati svoje dijete. Uvijek sam se nadala da ću umrijeti prva jer nisam bila sigurna da bih mogla podnijeti smrt svojeg djeteta. I dalje mi se čini da to neću moći - kaže Amber. Dodaje da su promijenili nekoliko liječnika prije nego što su dobili konačnu dijagnozu. Prvo su liječnici mislili da dječak ima meningitis. 

- Imao je glavobolje, temperaturu, povraćao je, imao dijareju. Stalno su mu mijenjali lijekove, čak deset različitih lijekova i svi su imali užasne nuspojave - kaže majka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodaje kako se Leland koji ima i mlađeg brata, uvijek volio igrati u prljavštini no nikada nije mislila da bi on zbog toga mogao umrijeti. 

- On je bio moj svijet, on me učinio majkom, borili smo se da ga spasimo - kaže Amber, piše Dail Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a