Obavijesti

News

Komentari 9

Roditelji nestale Madeleine nakon pomaka u istrazi poručili: 'Nismo nikad prestali vjerovati'

Roditelji nestale Madeleine nakon pomaka u istrazi poručili: 'Nismo nikad prestali vjerovati'

Madeleine je nestala u odmaralištu Praia da Luz u Portugalu 3. svibnja 2007. godine. Unatoč ogromnom trudu, ali i sredstvima koji su uloženi u ovaj slučaj, djevojčica nije pronađena, niti je jasno što se dogodilo tada

Pozdravljamo novosti o tome da su portugalske vlasti označile Nijemca kao glavnog osumnjičenika u slučaju nestanka naše voljene kćeri Madeleine, rekli su roditelji nestale Madeleine, Kate i Gerry McCann za javnost nakon što su portugalske vlasti označile osuđenog silovatelja Christiana Bruecknera kao osumnjičenog za njen nestanak.

Njega su njemački tužitelji još 2020. imenovali osumnjičenim za otmicu, ali nije bila podignuta optužnica. 

- Ovo odražava napredak u istrazi koju provode portugalske, njemačke i britanske vlasti. Policija nas informira o razvoju događaja. Valja dodati da, kao glavni osumnjičenik, on još nije optužen ni za jedan zločin vezan uz nestanak Madeleine - dodali su roditelji.

Glavni osumnjičeni za otmicu Maddie navodno ima alibi
Glavni osumnjičeni za otmicu Maddie navodno ima alibi

- Iako je šansa mala, mi se nismo prestali nadati da je Madeleine još živa i da ćemo biti s njom - zaključili su.

Madeleine je nestala u odmaralištu Praia da Luz u Portugalu 3. svibnja 2007. godine. Unatoč ogromnom trudu, ali i sredstvima koji su uloženi u ovaj slučaj, djevojčica nije pronađena, niti je jasno što se dogodilo tog dana.