Obavijesti

News

Roditelji pretučenih u Vukovaru: 'Napala ih skupina od njih 8, pitali su ih za koga navijaju...'

Roditelji pretučenih  u Vukovaru: 'Napala ih skupina od njih 8, pitali su ih za koga navijaju...'

Teško su ozlijeđena dva dječaka koje su zbog težina ozljede morali prebaciti u KBC Osijek. Jedan od njih ima frakturu lubanje i lica

VIDEO

Subota navečer, krš i lom u centru Vukovara. Policija je stigla brzo u Ulicu Josipa Juraja Strossmayera nakon dojave o masovnoj tučnjavi. Mlatilo se, kako smo doznali, dvadesetak ljudi. 

Teško su ozlijeđena dva dječaka koje su zbog težina ozljede morali prebaciti u KBC Osijek. Jedan od njih ima frakturu lubanje i lica.

- To je strašno da je netko spreman učiniti onako što djeci od 14, 15 i 16 godina. Moj unuk je dobro dijete koje nije nikome ništa nažao učinio. Sad pohađa prvi razred srednje škole. Tuga me uhvati kad pomislim na one njegove plave okice - ispričao nam je djed jednog od šestorice maloljetnika na koje je u subotu oko 22 sata u centru grada nasrnula skupina muškaraca.

U Vukovaru su se tukle dvije hrvatske navijačke skupine! Dva dječaka teško ozlijeđena
U Vukovaru su se tukle dvije hrvatske navijačke skupine! Dva dječaka teško ozlijeđena

Njegov 15-godišnji unuk se s prijateljima našao u gradu. Stali su u obližnji fast food kako bi pojeli sendvič, a odjednom su do njih dotrčali stariji muškarci.

- Skupina od njih 8 ili 9 se iz obližnjeg kafića zaletjela prema njima. Pitali su ih za koga navijaju. Djeca se nisu ni snašla, a ovi su ih počeli mlatiti. Unuka su udarili u glavu te on je kleknuo na koljena. Kazao mi je da su najviše tukli jednog njegovog prijatelja koji i ima najteže povrede. Unuk je rekao da su tog dječaka namjeravali i baciti u Vuku, čiji je vodostaj dosta visok, a temperatura je ispod nule. Da su to napravili dijete bi se s takvim povredama odmah ugušilo. Unuk je u jednom trenutku čuo kako jedan od napadača viče drugome da izvadi nož – pojašnjava potreseni djed.

Zašto svakako morate posjetiti Muzej vučedolske kulture u Vukovaru?
Zašto svakako morate posjetiti Muzej vučedolske kulture u Vukovaru?

Troje djece je s teškim povredama prevezeno u KBC Osijek. Jedan maloljetnik ima teže tjelesne ozljede, frakturu lubanje i kosti lica, a drugi ima lakše tjelesne ozljede kao što su kontuzije glave, trbuha i prsnog koša.

- Unuk je još u bolnici. Danas ga je ispitivala policija, on je jadan skroz u šoku i strahu. Trebaju li se djeca bojati hodati ulicom. Ne razumijem kako nekome može pasti na pamet da isprebija tako mlade dječake i to u samom centru grada. Nadamo se da će policija odraditi svoj posao i da će uhvatiti one koji su ovo učinili. To je skupina navijača, njih 10-ak, koja već godinama terorizira ovaj grad i njegove stanovnike, bez obzira na nacionalnost - ispričao je potreseni djed koji je pretučenog unuka u nedjelju posjetio u bolnici.

- Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. siječnja 2024. godine zaprimila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažirana hitna medicinska pomoć i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja - stoji u priopćenju PU vukovarsko – srijemske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.