Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Par u kući zatočio 13 braće i sestara, izgladnjivali ih i vezali

Policiju je pozvala 17-godišnjakinja s mobitela kojeg je pronašla u kući u predgrađu Los Angelesa. Uz nju, još 12-ero djece u dobi od 2 do 29 godina bilo je zatočeno

Foto: Facebook
25 komentara

Policija je u Kaliforniji uhitila je supružnike Davida i Annu Turpin nakon što su iz kuće na jugoistoku Los Angelesa primili panični poziv 17-godišnjakinje nakon što su nju i njezinih još 12 braće i sestara monstruozni roditelji godinama držali zatočene. 

Foto: REUTERS/Davor Plukavec/Pixsell

Djeca u rasponu od 2 do 29 godina pronađena su u kući u predgrađu Perris, vezana za krevete. Policija za sad vjeruje da su svi u rodu. 

A van sits parked on the driveway of the home of the Turpins in Perris | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Policiju je pozvala zatočena 17-godišnja djevojka nakon što je u kući pronašla mobitel te uspjela pobjeći. Kazala je kako njezino 12-ero braće i sestara roditelji u kući drže u zatočeništvu te neke lancima vežu za krevete. Kad je policija upala u kuću, imala je što vidjeti - 12 djece bilo je neuhranjeno, propalo, a 17-godišnjakinja koja je policiju pozvala zbog izmučenosti i gladi izgledala je kao da ima 10 godina. Zatočena djeca bila su prljava, zapuštena i izgladnjela.

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

Iako su svi izgledali kao djeca u razvoju, policajci su se iznenadili otkrivši kako ih je čak sedmero odrasle dobi. Neke od njih pronašli su vezane za krevet, u tamnoj i zagušljivoj sobi. 

Monstruozni roditelji David Allen (57) i Anna Turpin (49) u nedjelju su pred sudom optuženi po 19 točaka za maltretiranje i ugrožavanje djece. Suđenje čekaju u pritvoru uz jamčevinu od ukupno 18 milijuna dolara. 

Šestero djece, među kojima i 17-godišnjakinja, zbrinuti su u medicinskom centru u dolini Moreno, dok je sedmero starijih pomoć pružena u medicinskom centru u Coroni, piše CNN

Upitani o tvrdnjama kćeri da djecu drže zatočenu roditelji nisu dali logično objašnjenje. 

Na stranicama kalifornijskog ureda za obrazovanje stoji kako je David Allen Turpin ravnatelj privatne škole Sandcastle, otvorene 2011. u kući u kojoj su djeca pronađena. 

Susjedi obitelji uglavnom su kazali kako su Turpinovi bili mirni, nikad se iz  nijihove kuće nije čula galama, ali se o njima niti nije puno znalo. 

- Nikad ne biste vidjeli da netko dolazi ili odlazi iz te kuće. Povremeno bi netko izašao kako bi obavio kupnju - kazao je jedan od susjeda. 

Možda vas zanima i ovo:
Message