Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ronioci traže čovjeka (51) koji je pijan ronio u Savi

Prijatelji su primjetili da je muškarac nestao te su pozvali policiju. No, nisu mogli ništa povezano ispričati jer su bili u totalno alkoholiziranom stanju

Franjo Lepan
Foto: Franjo Lepan
2 komentara

Ronioci Jedinice specijalne policije iz Osijeka pretražuju dno rijeke Save kraj Restorana Brođanka u Slavonskom Brodu, gdje je u četvrtak oko 8 sati zadnji put viđen muškarac (51). Prema neslužbenim informacijama muškarac se s još tri prijatelja nakon cijele propijene noći u Brođanki otišao okupati u Savi. Ušli su u vodu i nekome je predložio da se natječu u ronjenju. On se odvojio od prijatelja i spustio se nizvodno niz rijeku. Vlasnik splavi koja je oko 50 metara udaljenja od mjesta gdje su se kupali rekao je kako je vidio plivača koji je došao do cijevne zaštitne brane podronio ispod nje i nastavio plivati.
- Nisam obraćao pozornost jer tu se svaki dan netko kupa. Izašao mi je iz vidokruga i dalje nisam gledao za njim - rekao je splavar. Prijatelji su uskoro primjetili da je muškarac nestao te su pozvali policiju. Međutim, nisu mogli ništa povezano ispričati jer su bili u totalno alkoholiziranom stanju, pa su ih policajci morali odvesti na trežnjenje. Potraga za utopljenikom još uvijek traje.

Možda vas zanima i ovo:
Message