Obavijesti

Promo sadržaj

Rujanfest ove godine dolazi ponovo u Zagreb

Rujanfest ove godine dolazi ponovo u Zagreb
7

Prvi vikend Rujanfesta dovodi Halida Bešlića, grupu VIGOR, Željka Bebeka, Mladena Grdovića i Maju Šuput

Najveći domaći festival dobre zabave se odvija od 21. - 30.09. I ponovo se vraća starom konceptu gdje publiku očekuje više od 20 pozornica za različite glazbene ukuse.

Uz vrhunske restorane svih hrvatskih regija gdje će posjetitelji moći kušati vrhunske specijaltete posjetitelje očekuje ih bogat glazbeni program u svakom od restorana.

Otvorenje je pripalo glazbenoj legendi Halidu Bešliću koji osim u Areni Zagreb rijetko nastupa u glavnom gradu. Halid je pripremio svoje najveće hitove poput “ Miljacke ", "Prvi poljubac”, ali i premijeru pjesme “Taman je”. Uz Halida Bešlića te večeri nastupa i grupa koja i velik broj obožavatelja - grupa Vigor.

U subotu na glavnoj pozornici očekuje Vas još jedan legendaran glazbenik Željko Bebek čija karijera traje već punih 50 godina . 
Vjerujemo da će publika uživati u njegovim hitovima još iz Bijelog dugmeta, ali iz najnovijim hitovima poput “Gdje sam bio”, “Ono nešto naše” i mnogim dugim pjesama. Uz njega na pozornicu dolazi i regionalno poznati bend Lexington.

U nedjelju na pozornicu dolaze naši najveći domaći zabavljači Mladen Grdović i Maja Šuput. Dovoljno je samo reći je to zasigurno noć vrhnske zabave jer su oboje  poznati po mnogim pjesama , ali prvenstveno po energiji koju šire na pozornici. 

RujanFest

Uz glavnu pozornicu, Rujanfest ponovo vraća Rock pozornicu na kojoj će nastupiti najbolji Tribute bendovi poput Tribute to Balašević, Tribute to Azra i mnogi drugi..

Očekuje Vas i Beer garden, Etno zona i tematski lokali sa izborom glazbe od rocka do elektronske glazbe. Osim u uživanju u više od 100 vrsta piva, moći ćete u vinskoj cesti kušati i vrhunska vina, ali i u bogatoj gastronomskoj ponudi na 
šetnicama. Za najmlađe posjetitelje bit će postavljen najveći lunapark sa iznimno atraktivnim napravama.

Program drugog vikenda organizatori će objaviti kroz nekoliko dana, no najavljuju  spektakularna imena.

Vidimo se na Rujanfestu u Zagrebu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!