Obavijesti

News

Komentari 204

Runtić: 'Da, HDZ me pokušao kupiti, a Plenković je pokeraš'

Runtić: 'Da, HDZ me pokušao kupiti, a Plenković je pokeraš'
1

Nakon što je Božo Petrov optužio HDZ da im pokušava 'kupiti' zastupnika, Mostov Hrvoje Runtić je u intervjuu za N1 iznio sve detalje slučaja i potvrdio da je sve prijavio policiji.

VIDEO

Čim je posumnjao o čemu se radi i što, kako tvrdi, HDZ pokušava napraviti, Runtić je otišao na policiju, a u nedjelju su ga zvali i iz PNUSKOKA. 

Na pitanje na čemu temelji svoje optužbe, Runtić je objasnio da je posebno sumnjiv tajming sastanka na koji je pozvan njegov otac. 

- Ono što je posebno smiješno je to da ako si s nekim prijatelj i ne vidite se godinama i zoveš ga baš sad u ovom trenutku i tema je sastanka ovo o čemu sam govorio. Kada kažem da sam s vama prijatelj, to ne bi značilo da se nismo godinama vidjeli. To što su gospodin Veselčić i moj otac bili ratni izvjestitelji i što su prijatelji, to ne znači da je on prijatelj s mojom obitelji. Ovo je sve onda više nego sumnjivo. Moj otac je rekao, otići ću, ali tajming mi je sumnjiv, a i meni je bilo sumnjivo, izjavio je Runtić i objasnio da im je Veselčić nudio 'rješavanje svih problema, ne samo financijskih, nego i moje i supruge'. 

- Ako je upućen u to, onda je cijela stvar pripremljena. Kako on uopće zna o mom financijskom stanju? Fokus mog rada je Ovršni zakon i blokirani te je tijekom svog ovog vremena meni mogao bilo tko pristupiti i reći da može pomoći blokiranim građanima, mogli su me pozvati i ova ponuda je sada samo slatka priča, rekao je Runtić za N1

Na pitanje što će se dogoditi ukoliko policija ne nađe dovoljno dokaza, Runtić je odgovorio da su i on i roditelji dali iskaze. 

- Policija će odraditi svoj posao, ići će na DORH, a u DORH-u i sami znate koliko slučajeva stoji u ladicama, zaključio je Runtić i još jednom naglasio da neće dati potporu ni ministru Zdravku Mariću, a ni Martini Dalić. 

Na pitanje hoće li preslagivanje Vlade uspjeti, Runtić je rekao da je to 'kao cirkus Colorado s jako puno balona'. 

- Trebala bi biti neka čudna matematika da ona bude istina. Nikad se nisam bavio previše analiziranjem takvih stvari, ali sam vidio svašta. Mislim da premijer Plenković nema većinu, mislim da je jako dobar PR igrač, uvijek smiren, ne da se izbaciti iz takta, dobar pokeraš i blefer, ako ima većinu, neka je pokaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...
NA VEZU JE U TROGIRU

Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...

Plus+ Iako je jahta Royal Romance plombirana do kraja svibnja, Ukrajinci su je oglasili. Dok se pravi vlasnik skriva, megajahta koja je izlistana na 101. mjestu u svijetu po količini luksuza, nalazi se u trogirskoj marini