Obavijesti

Promo sadržaj

S E.ON-om do vlastite električne energije! Iskoristite lipanjski rođendanski popust od 10%

S E.ON-om do vlastite električne energije! Iskoristite lipanjski rođendanski popust od 10%
3

Sunce je obnovljiv, čist i besplatan izvor energije. Ugradnjom solarnih panela na krov obiteljske kuće financijski štedite i direktno pozitivno utječete na okoliš. Zajedno izgradimo bolje sutra!

Ogroman potencijal Hrvatske u iskorištavanju Sunčeve energije među prvima je prepoznala tvrtka E.ON te se u segmentu projektiranja i izgradnje solarnih elektrana u Hrvatskoj pozicionirala kao tržišni lider u segmentima privatnih i poslovnih korisnika.

Ako razmišljate o ugradnji solarnih panela i proizvodnji električne energije za vlastite potrebe, čime dugoročno smanjujete trošak električne energije i do 75 posto, E.ON-ovi stručnjaci besplatno vas savjetuju oko financiranja i ugradnje. Na temelju podataka o godišnjoj potrošnji procjenjuju potencijal svake pojedine lokacije. Zatim se određuje orijentacija krova, tip građevine i proizvodnost elektrane na lokaciji te se računa slobodna površina krova potrebna za postavljanje solarnih panela.

Prednosti izgradnje solarne elektrane na obiteljskom krovu:

  • do 75% manji trošak električne energije
  • kupac se štiti od rasta cijena električne energije
  • prosječno vrijeme povrata investicije je od 6 do 8 godina
  • barem 7 puta veći prinos od klasične štednje u banci
  • do 25 godina jamstvenog roka
  • 10 godina osiguranja
  • povećanje vrijednosti vaše nekretnine
  • projekt „ključ u ruke“ – E.ON u ime kupca rješava svu potrebnu dokumentaciju

Rođendanski popust na solarnu elektranu za vaš dom!

E.ON u lipnju slavi svoj dvadeseti rođendan i tim povodom poklanja 10% popusta na solarnu elektranu za vaš dom. Popust ostvaruju svi novi kupci koji s E.ON-om ugovore solarnu elektranu do 30. lipnja 2020. Za više informacija i ponudu obratite se našoj Službi za korisnike na besplatan broj 0800 8777, pišite nam na zelimeon@eon.hr ili posjetite naše mrežne stranice eon.hr

U ponudi su i pametne klime s ionizatorom

Kao vodeći pružatelj naprednih energetskih rješenja za vaš lakši, ugodniji i sigurniji život, E.ON uz ponudu klima uređaja renomiranih proizvođača, pruža i kompletnu uslugu ugradnje i testiranja uređaja te upoznavanje korisnika sa svim mogućnostima pametnog upravljanja uređajem pomoću mobilne aplikacije. Novi Mitsubishi, Gree ili Azuri klima uređaj vrhunskih karakteristika i performansi možete otplatiti kroz 36 mjesečnih rata, a ako se odlučite za koji od klima uređaja s ugrađenim ionizatorom (pročistačem zraka), učinit ćete svoj životni prostor ugodnijim za boravak te spriječiti negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja te širenja bakterija i virusa.

Da biste dogovorili besplatno energetsko savjetovanje:

  • nazovite E.ON Službu za korisnike na 0800 8777
  • ostavite kontakt podatke putem obrasca na eon.hr i mi ćemo kontaktirati vas
  • pišite nam na zelimeon@eon.hr

Naši savjetnici analizirat će vaše potrebe i potrošnju te vam ponuditi optimalna rješenja za uštede skrojena po mjeri vašeg doma.

S aplikacijom MojE.ON pametno trošite vrijeme i energiju

Svim kupcima na E.ON-ovoj opskrbi strujom i plinom od početka lipnja dostupna je i mobilna aplikacija MojE.ON. Korisniku omogućuje praćenje potrošnje električne energije i plina iz udobnosti vlastitog doma. Račune je moguće plaćati mobilnim bankarstvom uz pomoć 2D koda, a stanje brojila električne energije i očitanje plinomjera dostaviti klikom unutar aplikacije. Bodovi prikupljeni u E.ON Programu vjernosti zamjenjivi su za različite pogodnosti, popuste i vrijedne nagrade.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!