Obavijesti

News

Komentari 3

S 'korona' maskama htjeli su krasti novac i piće s benzinske

S 'korona' maskama htjeli su krasti novac i piće s benzinske
1

Iz zadarske policije dobili smo izvještaj o jednom i drugom slučaju prepada na benzinske postaje, čije trgovine u doba mjera protiv korona virusa  rade dulje od "običnih" dućana koji zatvaraju u 17 sati

VIDEO

Petorica mladića u 20-im godinama kazneno su prijavljena nakon što su se okomili na benzinske postaje u Zadru. Htjeli su ukrasti novac, cigarete i pivo. Dvojica su se dala u klasično razbojništvo s 'korona' maskicama na licu i plastičnim pištoljem u subotu, a trojica su dan kasnije ušetala u dućan na benzinskoj pumpi i uzela si piće iako je prodavač vikao da je zatvoreno. Ove posljednje, policija je uhitila za desetak minuta. Nisu stigli ni popiti pivo koje su oteli ne plativši, a kod jednog od njih našli su i drogu pa je i za to dobio prijavu.

Iz zadarske policije dobili smo izvještaj o jednom i drugom slučaju prepada na benzinske postaje, čije trgovine u doba mjera protiv korona virusa  rade dulje od "običnih" dućana koji zatvaraju u 17.

Mladići pretukli čovjeka i ukrali mu bicikl u Slavonskom Brodu
Mladići pretukli čovjeka i ukrali mu bicikl u Slavonskom Brodu

- Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 23 i 26 godina, koje se sumnjiči za razbojništvo. Sumnjiči ih se da su subotu u 18,54 sati na ulici Hrvatskog Sabora u Zadru, maskirani ušli u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva te uz prijetnju plastičnim pištoljem otuđili nekoliko tisuća kuna i pet šteka cigareta - javlja Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije. Protiv 23- i 26-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog razbojništva - kažu.

Zagreb: Ukrali joj automobil na parkiralištu dok je radila noćnu
Zagreb: Ukrali joj automobil na parkiralištu dok je radila noćnu

- Tri muške osobe u dobi od 22, 24 i 25 godina, sumnjiče se za drsku krađu. U nedjelju oko ponoći na Zagrebačkoj ulici u Zadru, došli su na benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, te su se oglušili na upozorenje djelatnika kako je postaja zatvorena i iz hladnjaka za piće otuđili desetak limenki piva. Nakon toga su se udaljili  vozilom koje ih je po prethodnom dogovoru čekalo u blizini. Policijski službenici su ih ubrzo zatekli u ulici Put Stanova, kojom prilikom su kod njih pronađene ukradene limenke pića te su privedeni u prostorije policije. Kod jednog je pronađen i  gram marihuane - kaže Grbin.

Protiv sve trojice je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, dok je protiv 25-godišnjaka podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.