Obavijesti

News

Komentari 16

S tržnice na kućna vrata: Ervin biciklom dostavlja namirnice

S tržnice na kućna vrata: Ervin biciklom dostavlja namirnice
6

Ervina se svakodnevno može vidjeti na tržnici kod City Gallerije kako kupuje povrće, prirodne sokove i raznu zimnicu u teglama i puni svoje torbe te kreće na put biciklom

VIDEO

Imao sam i dosad ideja koje bi mi pale na pamet i ništa po tom pitanju ne bih napravio pa bih kasnije vidio da se netko drugi toga sjetio. Nisam htio da mi i ovo promakne, kaže Ervin Mešanović (23) , Đakovčanin sa zadarskom adresom, koji je nedavno pokrenuo Pazzaro - dostavu proizvoda sa tržnice na kućna vrata.

- Spomenuo sam to cimeru dok smo gledali tv i nastavio sam govoriti. On je pokušavao reći da mu se spava i da je umoran, ali ja sam nastavio govoriti, pošteno sam ga upilao. Samo mi je padali na pamet – bicikl, OPG-ovi, suradnja, proizvodi... I tako do 3 ujutro.
Dok ne pokrene biznis radi volonterski, a odaziv ljudi je odličan.

- Najveću oslugu napravili su mi na stranici Mame iz Zadra gdje su me malo izreklamirali, a onda su mame, posebno one koje su tek rodile, počele naručivati dostavu. Pokušavam raditi sa OPG-ovima koji imaju svoje proizvode, pogotovo kad se radi o povrću za kašice za male bebe, tu sam posebno oprezan, kaže Ervim koji je nedavno postao prvostupnik Primjenjene ekologije na Sveučilištu u Zadru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ervina se svakodnevno može vidjeti na tržnici kod City Gallerije kako kupuje povrće, prirodne sokove i raznu zimnicu u teglama i puni svoje torbe te kreće na put biciklom kako bi ljudima dostavio što su naručili. Subotom najčešće radi dostave sa seljačne tržnice na koju proizvode dovoze OPG-ovi sa cijelog zadarskog područja.

Ovo ljeto odradio je brojne narudžbe, a kombinacija bicikla i visokih temperatura većinom nije najsretnije rješenje.

- Zato sam nastojao što ranije sve kupiti i dostaviti. Ističe kako mu je najteže bilo dostavljati - jagode. Jednom je imao narudžbu da dostavi čak sedam kilograma. Gnjecave su, osvetljive i sve im smeta, kaže Ervin. Zato ih je dostavio – pješke i puna tri  kilometara dalje.

- Rastresle bi se na biciklu, lijepo sam uzeo kašetu i krenuo na noge. I to na Plovaniju. Ne sjećam se kako sam došao, ali jesam, smije se simpatični Slavonac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a