Obavijesti

News

Komentari 86

Šuker Marasu: Vi vrijeđate, vi ste užasno nepristojan gost

Šuker Marasu: Vi vrijeđate, vi ste užasno nepristojan gost
4

Vaša ekonomska politika je promašena, ona ne daje rezultate, tvrdoglava je kao što je Hitler bio kod Staljingrada, rekao je u petak u Saboru Dujomir Marasović (HDZ)

VIDEO

Sabor u petak raspravlja o izvješću o poslovanju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo (HAMAG) u 2011. godini. 

Ministar Gordan Maras usporedio je u petak u Saboru rad Agencije u 2011. i 2012. godini. Ustanovio je da Agencija lani ne bi mogla aplicirati niti bi od EU dobila novac da se provodila politika kao godinu ranije.

Rekao je kako se skoro šest puta više investicija preko HAMAG-a ostvarilo u zadnjem kvartalu 2012. u odnosu na 2011. Što se cijele godine tiče, bilo je 500 milijuna kuna više investicija, koje su provedene preko HAMAG-a.

- E sada možemo reći da je bilo savršeno u 2011., ali onda je ovo supermenski. Ipak, niti je ovo supermenski niti je ono savršeno. Mislim da je ovo dobro i da će 2013. godina što se tiče HAMAG-a biti još i bolja - zaključio je Maras i izazvao oporbu. Najglasniji i najkritičniji je bio Dujomir Marasović do te mjere da je ekonomsku politiku Vlade usporedio s Hitlerom.

- Vaša politika je tvrdoglava kao što je Hitler bio kod Staljingrada. Kada su mu generali govorili 'povuci se ovo ne daje rezultata', on je tvrdoglavo govorio ne i na taj način izgubio je rat. Tako će vaša ekonomska politika završiti - rekao je Marasović. Zaključio je da nema smisla brojati što je ova Vlada napravila loše, jer je sve napravljeno loše.

- Kupujete vrijeme - zaključio je.

""Izvolite se ponašati kao pristojan gost"

Maras je reagirao nakon što je potpredsjednica Dragica Zgrebec Marasovića upozorila da vodi računa o usporedbama.

- Nemojte popravljati, jer se on nemre popraviti, gotovo pa nemoguće - rekao je ministar. Njegova retorika tijekom cijele rasprave prilično je zasmetala Ivana Šukera (HDZ).

- Nemate pravo zastupniku govoriti kad će se javiti i hoće li raspravljati. Vi ste došli u našu kuću, izvolite se ponašati sukladno onome kako se ponaša pristojan gost. Vi ste užasno nepristojan gost i očigledno je da kada nemate argumenata, vrijeđate. Vi ste općepoznati kao takav čovjek - oštar je bio Šuker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

Poznati rezultati DNK analize auta kojim su ubojice udarili i vozili malenu Danku Ilić u Srbiji
BIOLOŠKI TRAGOVI NA PREDMETIMA

Poznati rezultati DNK analize auta kojim su ubojice udarili i vozili malenu Danku Ilić u Srbiji

Izuzeti su alat iz kuće osumnjičenih, odjeća i obuća, analizirano je i više od 500 tragova s vanjske i unutrašnje strane službenog automobila Vodovoda koji su osumnjičeni vozili, ali još uvijek bez pomaka
Ivan Penava: 'Postigli smo dogovor, vodit ćemo tri ključna resora. Ostajem gradonačelnik'
NOVOSTI OSTAJU BEZ NOVCA

Ivan Penava: 'Postigli smo dogovor, vodit ćemo tri ključna resora. Ostajem gradonačelnik'

Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta, dao je izjavu za medije u prostorijama Domovinskog pokreta, na temu ishoda pregovora oko sastavljanja nove Vlade RH i formiranja parlamentarne većine