Obavijesti

News

Komentari 204

Sačić se na Zaraznoj liječi od korone: 'Bilo je gadno, virus je pregazio sve moje prepreke'

Sačić se na Zaraznoj liječi od korone: 'Bilo je gadno, virus je pregazio sve moje prepreke'

Osobno sam očito precijenio svojih 59 godina naspram te bolesti, a i moje bolesti koje su pridonijele. Ovo je opaka bolest i opak virus, rekao je Željko Sačić

VIDEO

Na zaraznoj sam, sad sam već super. Tu sam već četiri, pet dana. I sve je izvrsno, ali kad sam došao bilo je jako gadno, rekao je za Dnevnik.hr Željko Sačić, saborski zastupnik Hrvatskih suverenista. 

Zarazio se koronom i liječio se kod kuće jer je isprva imao blage simptome, no par dana kasnije, pogoršalo mu se stanje. 

- Počeo sam jako kašljati i narasla mi je temperatura na 39. Sam sam došao u Zaraznu gdje su mi snimili pluća i otkrili da imam tu podmuklu upalu pluća. Odmah su me zadržali - ispričao je i dodao da mu je u tijelu nastao raspad sustava jer se imunološki nije moglo boriti s virusom.

Sad je na terapiji kisikom i osjeća se dobro. Iako je kritizirao mjere, bio i na prosvjedima te se nije cijepio, kaže da nije nikome savjetovao da se ne cijepi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Na Trgu svetog Marka održan je prosvjed zbog sve strožih epidemioloških mjera

- Nisam bio protiv cijepljenja i nikome ne govorim da se ne cijepi. Osobno sam očito precijenio svojih 59 godina naspram te bolesti, a i moje bolesti koje su pridonijele. Ovo je opaka bolest i opak virus. On je pregazio moje prirodne prepreke. Svatko tko se hoće cijepiti, neka se cijepi. Ali neću natjeravati nikoga da se cijepi, kao što nisam ni sebe - kaže i onima koji obole poručuje: "Ako se to dogodi unatoč tome što čovjek smatra da će nadvladati virus, onda mora na vrijeme hitno doći u bolnicu jer to je spas. I moram reći da svi ovdje, i liječnici i medicinske sestre i svi koji se brinu o pacijentima, ti ljudi doista spašavaju ljudske živote i njima sva zahvala."

- Kad uđeš u sustav nitko te ne pita jesi se cijepio ili nisi, njima je samo bitno spasiti ljudski život. To je puno mudrije od političara koji šalju poruke tko se nije cijepio neka umre pred bolnicom - rekao je Sačić.

Svoj stav o cijepljenju nije promijenio.

- To je opaka bolest, ona ne pogađa sve tako jako, mnogi prođu bez problema. Ali onoga koga zahvati, e taj je baš u nevolji - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji