Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sada je na 290: Mladić u četiri mjeseca izgubio 320 kilograma

Khalid je dugo patio od depresije i ovo mu je podiglo moral i osjeća se puno bolje. Srce i pluća mu funkcioniraju znatno bolje nego ranije, a može micati ruke i noge

Reuters
Foto: Reuters
100 komentara

Nakon intenzivnih tretmana u bolnici, tijekom četiri mjeseca Khalid Al Shaeri (20) iz Saudijske Arabije izgubio je 320 kilograma i trenutno teži 290 kilograma, javlja Emirates 247.

Ovaj, najteži tinejdžer na svijetu prebačen je zrakoplovom u specijaliziranu bolnicu u glavnom gradu Riyadhu nakon što dvije i pol godine nije mogao izići iz svoje sobe. 

Khalid je čekao šest mjeseci da se iz SAD-a dopremi posebno naručeni i izrađeni krevet za njega, a dio njegova doma morali su demolirati vojnici i djelatnici Crvenog križa da bi ga mogli evakuirati iz stana na drugom katu.

Opet se smije i veseli, može pomaknuti noge i ruke

Tamošnji list Ajel objavio da se mladić, nakon ovolikog gubitka kilograma, ponovno smije i veseli. Khalid je dugo patio od depresije i ovo mu je podiglo moral i osjeća se puno bolje. Srce i pluća mu sada funkcioniraju znatno bolje nego ranije, može pomaknuti noge i ruke, pa čak i sjesti u stolicu, rekao je liječnik Dr Ayed Al Qahtani.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message