Obavijesti

News

Komentari 7

'Sada suosjeća s izbjeglicama, a mene, svog sina, se odrekao!'

'Sada suosjeća s izbjeglicama, a mene, svog sina, se odrekao!'
1

Čovjek koji za sebe tvrdi da je sin bivšeg američkog predsjednika i prostitutke, napao je svojeg navodnog oca zbog izražavanja sućuti prema djeci imigranata, a napustio je vlastito dijete

VIDEO

Bivši američki predsjednik ne može pobjeći od afera iz svojeg privatnih života. Osim one svima dobro poznate s Monicom Lewinsky, iz ljubavne prošlosti ga proganja i njegov samoproglašeni sin, rođen iz Clintonovih navodnih susreta s prostitutkom. 

Upravo je on prozvao bivšeg američkog predsjednika jer izražava suosjećanje prema djeci izbjeglica koje odvajaju od njihovim obitelji, a njega se odrekao.

'Svejedno ti želim zahvaliti što si mi podario život'

Danney Williams (32) već godinama tvrdi da je njegova majka Bobbie Ann, bivša prostitutka, upoznala Clintona 1982. godine, dok je bio guverner u Arkansasu. Bobbie Ann navodno se s Clintonom susrela 13 puta, a u jednom od tih susreta ostala je trudna i rodila Danneyja. 

Bill Clinton i dalje smatra da je on žrtva zbog afere s Lewinsky
Bill Clinton i dalje smatra da je on žrtva zbog afere s Lewinsky

Williams je nekoliko puta javno prozvao Clintona i zatražio da ga prizna kao svojeg sina

U utorak, Williams je na Twitteru objavio Clintonovu fotografiju i njegovu izjavu o imigracijskoj krizi: 'Na Dan očeva razmišljam o tisućama djece koja su na granici razdvojena od svojih obitelji. Ta djeca ne bi trebala biti sredstvo u pregovaranju. Vraćanje djece njihovim obiteljima potvrdilo bi američku vjeru i podršku svim roditeljima koji vole svoju djecu'. 

Williams je dodao: 'Kako Bill Clintom može imati toliko suosjećanja za djecu imigranata odvojenu od obitelji, a nema nikakvog suosjećanja za vlastitog sina kojeg je napustio'.

- Iako si mene napustio i brinuo se samo za Chelseu, svejedno ti želim zahvaliti što si mi podario život. Sretan ti Dan očeva - dodao je Williams u nedjelju. 

Čija je Chelsea?

- Ne tražim suosjećanje niti korist, samo bih volio da nisi zaboravio na mene, dodao je. 

Clinton nije odgovorio na ove javne poruke. 

Osim 'čestitki' za Dan očeva, Williams je objavio niz tvitova u kojima spekulira da je Chelsea Clinton dijete ljubavi, ali ne ljubavi Billa i Hillary Clinton nego dijete navodne afere Hillary i Webstera Hubbella, odvjetnika koji je s njom radio u odvjetničkoj firmi Rose Law Firm. 

Hubbell je osuđen na zatvorsku kaznu od 21 mjeseci nakon što je priznao krivnju za poreznu prijevaru 1994. dok je bio zaposlenik tog odvjetničkog ureda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...