Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

'Sada suosjeća s izbjeglicama, a mene, svog sina, se odrekao!'

Čovjek koji za sebe tvrdi da je sin bivšeg američkog predsjednika i prostitutke, napao je svojeg navodnog oca zbog izražavanja sućuti prema djeci imigranata, a napustio je vlastito dijete

7 komentara

Bivši američki predsjednik ne može pobjeći od afera iz svojeg privatnih života. Osim one svima dobro poznate s Monicom Lewinsky, iz ljubavne prošlosti ga proganja i njegov samoproglašeni sin, rođen iz Clintonovih navodnih susreta s prostitutkom. 

Upravo je on prozvao bivšeg američkog predsjednika jer izražava suosjećanje prema djeci izbjeglica koje odvajaju od njihovim obitelji, a njega se odrekao.

'Svejedno ti želim zahvaliti što si mi podario život'

Danney Williams (32) već godinama tvrdi da je njegova majka Bobbie Ann, bivša prostitutka, upoznala Clintona 1982. godine, dok je bio guverner u Arkansasu. Bobbie Ann navodno se s Clintonom susrela 13 puta, a u jednom od tih susreta ostala je trudna i rodila Danneyja. 

US President Bill Clinton and White House intern Monica Lewinsky NEMA ISPRIKE Bill Clinton i dalje smatra da je on žrtva zbog afere s Lewinsky

Williams je nekoliko puta javno prozvao Clintona i zatražio da ga prizna kao svojeg sina

U utorak, Williams je na Twitteru objavio Clintonovu fotografiju i njegovu izjavu o imigracijskoj krizi: 'Na Dan očeva razmišljam o tisućama djece koja su na granici razdvojena od svojih obitelji. Ta djeca ne bi trebala biti sredstvo u pregovaranju. Vraćanje djece njihovim obiteljima potvrdilo bi američku vjeru i podršku svim roditeljima koji vole svoju djecu'. 

Williams je dodao: 'Kako Bill Clintom može imati toliko suosjećanja za djecu imigranata odvojenu od obitelji, a nema nikakvog suosjećanja za vlastitog sina kojeg je napustio'.

- Iako si mene napustio i brinuo se samo za Chelseu, svejedno ti želim zahvaliti što si mi podario život. Sretan ti Dan očeva - dodao je Williams u nedjelju. 

Čija je Chelsea?

- Ne tražim suosjećanje niti korist, samo bih volio da nisi zaboravio na mene, dodao je. 

Clinton nije odgovorio na ove javne poruke. 

Osim 'čestitki' za Dan očeva, Williams je objavio niz tvitova u kojima spekulira da je Chelsea Clinton dijete ljubavi, ali ne ljubavi Billa i Hillary Clinton nego dijete navodne afere Hillary i Webstera Hubbella, odvjetnika koji je s njom radio u odvjetničkoj firmi Rose Law Firm. 

Hubbell je osuđen na zatvorsku kaznu od 21 mjeseci nakon što je priznao krivnju za poreznu prijevaru 1994. dok je bio zaposlenik tog odvjetničkog ureda. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message