Obavijesti

News

Komentari 11

Šakom u glavu: Norvežanin (26) pijan udario dva policajca

Kad su policajci stigli na terasu hotela tamo su zatekli 26-godišnjeg Norvežanina koji je bio alkoholiziran, a kasnijim se testiranjem utvrdilo da je imao nešto manje od dva promila alkohola...

VIDEO

Istražni sudac Županijskog suda u Splitu u ponedjeljak bi trebao ispitati 26-godišnjeg norveškog državljanina koji je u subotu navečer na terasi hotela u Tučepima nakon narušavanja javnog reda i mira u pijanom stanju šakom u glavu udario dva policijska djelatnika, pa državno odvjetništvo zbog napada na službenu osobu traži zatvor, doznaje se u policiji i na sudu.

Policija je na intervenciju pozvana u 22,30 sata, a kada su stigli na terasu hotela tamo su zatekli 26-godišnjeg Norvežanina koji je bio vidno alkoholiziran, a kasnijim se testiranjem utvrdilo da je imao nešto manje od dva promila alkohola u krvi.

Dva su policajca mladog stranca zamolili da im pokaže dokumente na što je on prvo jednog, a zatim i drugog udario šakom u glavu. Nije im preostalo ništa drugo već ga vezati i privesti u Policijsku postaju Makarska.

Norvežanina je prethodno pregledao liječnik i utvrdio mu ogrebotine odnosno lakše tjelesne ozljede, kao i dvojici policajaca koji su "zaradili" crvenilo na licu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što su ga kriminalistički obradili, policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu, priveli su ga pritvorskom nadzorniku, a nakon što je državno odvjetništvo zatražilo za njega zatvor sada se čeka da ga ispita sudac istrage.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a