Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Rođendanski mjesec: HPB ima novi tip nenamjenskih kredita

HPB uvodi novu vrstu nenamjenskih kredita - banka podmiruje do pet mjesečnih anuiteta urednim klijentima, i to nakon najpovoljnjih APN kredita

Od 1. travnja Jadransku banku preuzima Hrvatska poštanska banka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
0 komentara

Nakon najpovoljnijih APN kredita, HPB uvodi benefite i za korisnike nove vrste nenamjenskih kredita s fokusom na urednu otplatu.

● novi inovativni proizvod HPB-a: kunski kredit, fiksna kamata i 5 podmirenih anuiteta

● HPB fokusirana na potrebe klijenata, odgovorno kreditiranje i financijsku urednost

Kreditna ponuda Hrvatske poštanske banke od 5. prosinca bogatija je za nenamjenski kredit u kunama s fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate od 2 do 5 godina tijekom kojih Banka podmiruje cijeli anuitet u mjesecu kad je klijentu rođendan.

Novi nenamjenski kredit HPB odobrava u iznosu od 10.000 do 100.000 kuna, s fiksnom kamatnom stopom od 6% (EKS 7,59%) uz uključen trošak osiguranja otplate ili 6,5% (EKS 6,7%) bez police osiguranja. Pravo da svake godine tijekom trajanja kredita plati jedan anuitet manje, klijent ostvaruje urednim ispunjavanjem obveza prema Banci.

Novi kredit bit će u ponudi šest mjeseci, do 31. svibnja 2020. godine, a Banka ne naplaćuje naknadu za njegovu obradu.

Hrvatska poštanska banka fokusirana je na zahtjeve klijenata i konkurentnu ponudu za svakodnevne usluge kao i za financiranje njihovih životnih potreba. U godinu dana ukupni krediti stanovništvu porasli su oko milijardu kuna, uz rast i stambenih i nenamjenskih. Nakon APN kredita za koje je ponudila najnižu kamatnu stopu od 2,09% i osvojila 15% tržišta, HPB je odlučila i korisnicima nenamjenskih kredita pružiti benefite i olakšati otplatu.

Povjerenje više od 600 tisuća klijenata i njihov stalni rast potiču nas da nudimo najpogodnija rješenja i uvjete koji će im omogućiti jednostavnije i uspješnije upravljanje financijama. I nova vrsta nenamjenskog kredita potvrda je da je naš prioritet odgovorno kreditiranje i briga o financijskoj urednosti klijenta.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message