Obavijesti

News

Komentari 0

Sanader ljetuje u Splitu, ministri na otocima

Sanader ljetuje u Splitu, ministri na otocima
6

Jurčić odmara od Sinja do Japana. Sanaderovi ministri redom ljetni odmor provode na otocima blizu Splita, gdje je na odmoru i njihov šef.

VIDEO

Hrvatska politička elita, kad je o ljetovanju riječ, čvrsto se drži dviju stvari - tradicije i domovine. Cijela Sanaderova Vlada ne samo da će ljetovati u isto vrijeme - u kolovozu - nego bi, zatreba li, sjednicu kabineta mogli održati negdje na Bačvicama, odjeveni u kupaće kostime. Ivo Sanader otići će, uobičajeno, u Split, gdje će posjetiti rodbinu i prijatelje. U njegovoj blizini bit će ministar kulture Božo Biškupić, koji već godinama ljetuje u svojoj vikendici na Braču. Biškupić tamo odlazi poslije Dana Oluje, no još nije odlučio hoće li možda otići i na Sinjsku alku. Ministar poljoprivrede Petar Čobanković također će na Brač. No moguće je da će otići i na Korčulu ili Hvar. Kolinda Grabar-Kitarović također će na neki otok, gdje je, kao nam je rekla, čeka čuvanje djece i čitanje knjiga. Nakon Dana Oluje Berislav Rončević će na jedrenje na Brač. Slično će se, samo na zadarskom arhipelagu, provesti i ministar Božidar Kalmeta. Najsjevernije ide ministar financija Ivan Šuker, koji će ljetovati u Crikvenici. Ministar gospodarstva Vukelić ove godine, kao i do sada, ljetovat će u Biogradu. Vladimir Šeks - rekla nam je njegova tajnica - još nije odlučio gdje će ljetovati, ali će vjerojatno otići u svoju vikendicu u blizini Zadra. Premijerski kandidat SDP-a Ljubo Jurčić ima savršeno isplanirano cijelo ljeto, tijekom kojeg će proputovati Hrvatsku, ali će se odmarati i na drugim kontinentima. Jurčić će najprije pet, šest dana u Alpe na planinarenje. Od 22. srpnja će na odmor u istarsko mjesto Premantura pa od 5. do 16. kolovoza na jug Hrvatske - na Alku, a potom u Hercegovinu. Nakon te turneje Ljubo Jurčić otići će u Japan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...