Obavijesti

Promo sadržaj

'Sandra mi je pomogla da progledam i shvatim da je moja „prijateljica“ zavidna'

'Sandra mi je pomogla da progledam i shvatim da je moja „prijateljica“ zavidna'

Gđa Francisca iz Londona jedna je od onih super uspješnih žena! Vodi svoju tvrtku, ima novaca, luksuzno uređen stan. Redovito trči i vodi brigu o svome zdravlju

Već preko 20 godina vidovnjakinja Sandra je na raspolaganju svima koji su u životu naišli na teške i, barem naizgled, nerješive probleme. Bilo da se radi o poslu, ljubavi, obitelji, financijama ili zdravlju, Sandra jednostavno zna što nam je činiti jer je Sandrin vidovnjački Dar nešto zbilja posebno! Neprocjenjivo je vrijedna i Sandrina besprijekorna intuicija, a tu je i njeno dugogodišnje iskustvo u čitanju karata i graha! Baš zato Sandra oduševljava saznanjima o najfinijim detaljima iz naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti! Sandra je iskrena i topla osoba koja svakoga pomno sasluša te uvijek ima mnogo, mnogo razumijevanja! Životne nedaće i crna magija naprosto uzmiču pred snažnom Sandrinom pozitivnom energijom za koju svi svjedoče da joj nema premca! Sve ovo potvrđuju brojni Sandrini klijenti koji joj se svakodnevno javljaju iz svih dijelova svijeta. Bilo da ste iz Hrvatske, Nizozemske, Italije ili udaljene zemlje poput Kanade, bilo da ste žena ili muškarac - Sandri se uvijek možete obratiti s povjerenjem! Sandrin osobit senzibilitet za život maloga čovjeka čini je pravom osobom kojoj se treba javiti jer ona će nam uvijek dati samo najbolje savjete!

Sandra mi je pomogla da progledam i shvatim da je moja „prijateljica“ zavidna

Gđa Francisca iz Londona jedna je od onih super uspješnih žena! Vodi svoju tvrtku, ima novaca, luksuzno uređen stan. Redovito trči i vodi brigu o svome zdravlju.

- Sve je u mojem životu oduvijek išlo glatko i oduvijek sam bila sretna. No, problemi su se javili kada sam, preko jedne drage prijateljice, upoznala Jessy. Ispočetka mi se činila jako draga, odlazile smo zajedno na kavu, družile se, izlazile vikendom. U kratko vrijeme ona je saznala puno o mojem životu, poslu, kao i ljubavi prema sportu - prisjeća se Francisca koja je primijetila tračak ljubomore u očima svoje nove prijateljice.

- Kada bi dolazila u moj stan, pojavljivao se taj neki osjećaj u meni koji kao da mi je govorio da nešto s Jessy nije u redu. Ali, nisam je za ništa ni htjela niti mogla optužiti jer se uvijek ponašala vrlo korektno. Mislila sam da griješim - pripovijeda Francisca. No, nad njenom životnom idilom uskoro su se nadvili gusti, tamni oblaci.

- Počela sam stalno osjećati umor i stezanje u prsima. Pokušala sam više trčati i manje raditi, odmarati se, ali su moji problemi postajali sve strašniji. Nakon što sam imala prometnu nesreću, odlučila sam po prvi put u životu uzeti bolovanje - govori Francisca koja otišla u posjet roditeljima na tjedan dana. I tu se sve prelomilo - od majke je dobila savjet da se obavezno javi vidovnjakinji Sandri.

- Sandra je pomogla i mojem ocu da ozdravi kada su ga svi liječnici otpisali prije nekoliko godina, pa sam joj se odmah javila. Dala sam joj samo datum rođenja i ona je, na neki svoj način, sve o meni znala! Oduševila me time, pa sam odmah rezervirala let kako bih je i osobno posjetila u Zagrebu - tvrdi Francisca i dodaje - Sandra mi je dala upute i objasnila što da radim, a nakon susreta s njom odmah sam osjetila olakšanje! Ona je tako pozitivna i draga da takve osobe nema nigdje! Čim sam se vratila u London, prekinula sam svaku komunikaciju s Jessy jer mi je Sandra objasnila da je ona, zbog svoje zavisti, zaslužna za namete i moje muke. Otad je u mojem životu opet sve savršeno i beskrajno sam joj zahvalna! Sandrinu moć i pozitivu nikada neću zaboraviti!

Sandra nam je moju kćer vratila u život

Gđa Danijela iz Zadra danas je sretna supruga i majka petogodišnje Ane. No, kada je Ana imala tri godine, činilo se da će Danijelinoj obitelji sve lađe potonuti.

- Ana se rodila savršeno zdrava, sve dok jednog dana nisu krenuli strašni problemi. Krenulo je s nervozom i nesanicom, a zatim su se pojavili i grozni, neobični napadaji. Ana bi, jadnička, pala na pod, sva se tresla, morala sam paziti da se ne ozlijedi na kakav stakleni predmet u stanu - ispovijeda se Danijela koja se nije mogla jednostavno pomiriti s time što su liječnici rekli, odnosno da Ana ima epilepsiju.

- Kao majci bilo mi je najteže, moja je Ana toliko patila, a suprug i ja s njom! To su bili najteži dani u našem životu! Vodili smo je i logopedu i psihijatru, ali nije bilo pomoći. Liječnici su ustrajali govoreći da se Ana rodila s epilepsijom, no ja sam znala da nije tako - ističe Danijela.

- Jednoga dana, kada sam se već skoro pomirila sa situacijom i tom nesretnom dijagnozom, odvela sam Anu u park i prišla nam je jedna nepoznata gospođa. Ispričala sam joj o Ani, a ona je rekla da su imali u obitelji identičan slučaj i da im je gđa Sandra pomogla. Rekla mi je da Sandri kažem da je gđa Ruža preporučila da se javim - priča Danijela.

- Kada sam nazvala Sandru dala sam joj samo Anin datum rođenja, a ona mi je dala detaljne upute o tome što da radim. Već drugog dana Ana je počela normalno spavati! Kroz mjesec dana nije bilo ni traga čudnim napadajima! Sada znam da je uzrok svega bila negativna sila. Sandra je uklonila crnu magiju kojom su zle osobe, kroz patnje moje kćeri, nastojale zapravo meni raniti srce. Moje je dijete danas zdravo i svi smo dobro! Hvala ti Sandra!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.