Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Sarajevo: Za smrt 5 beba u požaru dobio godinu dana

Zaposlenici Dječjeg doma Bjelave istaknuli su u priopćenju kako su 'šokirani, zatečeni i ljudski povrijeđeni' presudom izrečenom u Sarajevu

sarajevo-x.com
Foto: sarajevo-x.com
0 komentara

Općinski sud u Sarajevu osudio je u ponedjeljak direktora Dječjeg doma Bjelave Amira Zelića na godinu dana, a medicinsku sestru Suadu Čengić osudio je na dvije godine i šest mjeseci zatvora. Sudili su im zbog smrti pet beba koje su stradale u požaru 22. travnja 2007. godine u ondašanjem Dječjem domu Bjelave.
"Mi zaposleni u ovome domu najbolje znamo koliko je i težak i human ovaj posao, koliko smo djeci, koju su svi napustili, pružili sigurnosti, topline, ljubavi i znanja. Ovom nepravednom presudom, ovom nepravednom kaznom, kažnjeni smo i mi, kažnjeni za dobro, ljubav, pažnju, njegu, za sve ono što godinama dajemo djeci, onima kojima bi to trebali dati oni koji su ih na svijet donijeli. Kako da nastavimo raditi s djecom, osuđeni i nesretni, svjesni nepravde?! Ovu presudu doživljavamo kao presudu svima nama jer mislimo da je nepravedna i iznuđena", stoji u priopćenju zaposlenika navedenog doma, a piše sarajevo-x.com.

Možda vas zanima i ovo:
Message