Obavijesti

News

Komentari 25

'Savršeni muž': Bivši policajac ubio je i izmasakrirao 19 žena

'Savršeni muž': Bivši policajac ubio je i izmasakrirao 19 žena
1

Ruski Jack Trbosjek: Evgenij Čuplinski je vozio žene na zabačena mjesta i tamo ih ubijao. Ruke, glave, noge i ostale dijelove tijela bacao je u smeće ili ostavljao uz ceste. Njegova supruga ništa nije znala...

VIDEO

"Savršeni suprug" i bivši policajac je osuđen za ubojstvo 19 žena i sakaćenje njihovih mrtvih tijela. Rus Evgenij Čuplinski (52) je priznao da se seksao s nekim žrtvama prije nego ih je ubio. U neka tijela je urezivao sotonske znakove.

via GIPHY

Rezao im dojke, šake i udove: 'One su loše za društvo'

Evgenij je bio sretno oženjen. Njegova je žena Vera uspješna stomatologinja. No vodio je dvostruki život. Ubio je prostitutke za koje je rekao "da su loše za društvo". 

Ruski Jack Trbosjek je žrtve davio, noževima im rezao dojke, šake i udove. Žrtve su bile stare između 18 i 31 godine. Također je krao njihove vrijednost. Dijelove tijela skrivao je u raznim dijelovima grada Novosibirsk kako bi zbunio istražitelje. Prikazivao je kao da je ubojica ubijao iz ritualnih motiva.

Sa svakom žrtvom bi se prvo sprijateljio...

Sa žrtvama bi se sprijateljio. Tražio je da s njima provede određeno vrijeme. Vozio ih je na zabačena mjesta i tamo ubijao, tvrdi tužitelj. Ruke, glave, noge i ostale dijelove tijela bacao je u smeće ili ostavljao uz ceste.

Vera nije znala što njezin suprug radi. Sada ga naziva manijakom.

Čuplinski bi trebao biti kažnjen ovaj mjesec. Tužitelj je za njega tražio doživotnu kaznu zatvora. Zločine je počinio između 1998. i 2005. godine.

Policija je tijekom istrage ispitala 8000 ljudi, 5000 ljudi je moralo dati DNK uzorak i napravljeno je 300 forenzičkih analiza.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Nisam medo Winnie, ali daleko sam od čudovišta'

Čuplinskog su opisivali kao "obiteljskog čovjeka i "dobrog supruga". On je za sebe rekao da "nije Winnie the Pooh, ali da je daleko od toga da je čudovište".

Kada je dao otkaz u policiji, radio je kao vozač taksija i u građevinskoj industriji. Susjedi su za njega rekli da je "drag i brižan" i nisu mogli vjerovati da je optužen za stravična ubojstva. Počeo je ubijati dok je još bio policajac. O jednom ubojstvu o kojem je pričao je rekao da je "žrtvu izvukao iz automobila i da se ona borila". 

- Tresao sam ju i zadavio - rekao je. 

- Morate razumjeti da manijak ne može promijeniti svoje ponašanje. Osoba poput njega ne postaje odjednom normalna - rekla je njegova supruga nakon što je uhićen.

Zločine su mu dokazali DNK metodama. Čuplinski je najprije priznao zločine, a onda je rekao da nije kriv. Rekao je da su našli njegov DNK jer se redovito družio s prostitutkama, piše The Siberian Times.

Rekao je da se time ne ponosi, no da se takve stvari često događaju. Tvrdio je da je od prostitutki dobivao korisne informacije dok je bio policajac i da je zahvaljujući tome uspio riješiti brojne zločine.

via GIPHY

Već drugi bivši policajac iz Sibira koji je serijski ubojica

Čuplinski je drugi bivši policajac i serijski ubojica u Sibiru u nekoliko zadnjih godina. Mihail Popkov iz Angarska je osuđen 2015. godine zbog ubojstva 22 žene. Ali je priznao preko 60 ubojstava. Silovao je žrtve i ubijao ih sjekirama, noževima i odvijačima. Rekao je da želi "očistiti ulice od prostitutki". Uskoro bi mu moglo početi novo suđenje za druga ubojstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"