News

Komentari 0

Saznajte više o Akademiji Hrvatske pošte

Saznajte više o Akademiji Hrvatske pošte

Razvoj upravljačkih kompetencija, prijenos znanja i osnaživanje timskog rada

Hrvatska pošta je tvrtka velikih brojki o čemu najbolje svjedoči gotovo 10 000 zaposlenih, 1016 poštanskih ureda te 45 milijuna prijeđenih kilometara godišnje. Danas Hrvatska pošta posluje uspješno, a njezini radnici se svakodnevno trude kako bi ispunili zajedničku misiju – biti građanima na usluzi. 

Upravo su zaposlenici najveća snaga Hrvatske pošte, a stalan razvoj znanja i kompetencija zaposlenika kako bi težili izvrsnosti bitan je element stvaranja kompanijske kulture, što je jedan od važnijih dijelova Razvojne strategije Pošta 2022. Uključivanje zaposlenika, njihova edukacija, lojalnosti tvrtki, postignuća i proaktivna odgovornost konkretni su ciljevi kojima se svakodnevno teži. 

U Razvojnoj strategiji Pošta 2022. Akademija Hrvatske pošte postavljena je kao jedna od temeljnih inicijativa. Akademija je s radom započela krajem 2017. godine, a do danas ju je završilo više od 170 polaznika. Trenutno Akademiju pohađa još njih 140.

Svi rukovoditelji Hrvatske pošte obuhvaćeni su edukacijskim programom Akademije Hrvatske pošte. Program prenose stručni interni i vanjski predavači, a uključuje i obavezno certificiranje rukovoditelja u kompaniji. 

Cilj Akademije Hrvatske pošte jest pružanje stručnih poštanskih i općih menadžerskih znanja polaznicima. Time se omogućava kontinuirano unaprjeđivanje znanja i vještina zaposlenika

Što postižemo usvajanjem novih znanja? 

U konačnici, očekuje se da će usvajanje znanja i kompetencija o temeljnom poštanskom poslovanju i menadžmentu potaknuti daljnji razvoj i napredak poslovanja. 

Akademija Hrvatske pošte je strateška inicijativa kojom se postavljaju određeni standardi edukacije i rada te se potiče proaktivna odgovornost za vlastiti razvoj i napredak. 

Najčitaniji članci