Obavijesti

News

Komentari 137

Propali su pregovori o točkastoj koaliciji Možemo! sa SDP-om!

Propali su pregovori o točkastoj koaliciji Možemo! sa SDP-om!

Parlamentarni izbori u Hrvatskoj se održavaju 17. travnja. Utrka je postala znatno zanimljivija kad je Milanović izjavio da će biti kandidat na listi SDP-a, što je izazvalo val reakcija te konačno i upozorenje Ustavnog suda predsjedniku da to ne čini budući da je nespojivo s njegovom funkcijom

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
HDZ O MILANOVIĆU

HDZ je na društvenim mrežama objavio isječak iz obraćanja Zorana Milanovića. "Nakon izbora. Pohapsiti ih sve i uzeti im djecu za taoce", govori Milanović na isječku.

- To je Hrvatska kakvu bi Milanović htio. Znali smo da kršitelj Ustava želi i hapsiti i tužiti i presuđivati, ali nismo znali da želi Hrvatima čak i otimati djecu. A boji se dati ostavku i sučeliti se s Andrejem Plenkovićem - poručili su iz HDZ-a.  

BAUK O KOALICIJAMA

Potvrdio je da su završeni razgovori s Možemo i dogovorili su se da izađu u dva bloka, umjesto u točkastoj koaliciji. 

- Očekujemo da ćemo tako bolje postići rezultat i skinuti HDZ s vlasti - rekao je Arsen Bauk na kratkoj konferenciji.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

PROPAO DOGOVOR?

Sandra Benčić daje izjavu za medije, a u 19 sati isto će učiniti i Arsen Bauk.

Sve o izbornoj kuhinji SDP-a čitajte OVDJE.

PLENKOVIĆEVE OPTUŽBE

'Milanović želi uvjeriti Hrvate da postoji neki problem. Njime se trebaju pozabaviti stručnjaci'

Premijer Andrej Plenković optužio je u petak predsjednika Zorana Milanovića da želi uvjeriti Hrvate da postoji neki problem, kojeg nema, te da je on taj ima problem s kojim se trebaju pozabaviti drugi stručnjaci.

- On je tu da jednostavno uvjeri Hrvate kao da ima neki problem. Mi imamo problem s njim svi skupa kao narod. Ne ja, svi skupa imamo problem s jednim nasilnikom koji krši Ustav i s kojim očito nešto nije u redu. S njim se trebaju pozabaviti drugi ljudi i drugi stručnjaci - rekao je Plenković odgovarajući na izjave predsjednika dane proteklih dana nakon što je raspisao opće izbore i najavio kandidaturu na njima, a što je Ustavni sud osujetio.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

24sata
HDZ-OVAC PROZVAO MILANOVIĆA

'Od ljevice dolaze jedino rijeke nepravde za Hrvate u BiH'

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman prozvao je predsjednika Zorana Milanovića u petak da diskriminira Hrvate u Bosni i Hercegovini datumom parlamentarnih izbora. 

Predsjednik s „karakterom“, kako se voli nazivati, najednom se osjetio pozvanim čestitati BiH na otvaranju pristupnih...

Objavljuje Gordan Grlić RadmanPetak, 22. ožujka 2024.

"I sada nastavlja ciljano s diskriminacijom Hrvata kada je u pitanju ostvarivanje biračkog prava raspisivanjem izbora na radni dan. OD LJEVICE DOLAZE JEDINO RIJEKE NEPRAVDE ZA HRVATE U BIH!", objavio je Grlić Radman na Facebooku. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE. 

Komentari 137