Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seattle: Mladi par ubio tri generacije jedne obitelji

Tri generacije jedne obitelji pronašli su mrtve na imanju u Seattleu. Policija je uhitila Michele Anderson (29) i njenog dečka Josepha McEnroa

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
2 komentara

Mladi par policija je privela u stanicu gdje nisu priznali šesterostruko ubojstvo, iako su mediji isprva pisali da jesu.
Motiv nije poznat, a svih šestero žrtava ubili su je hicima iz pištolja. Mrtva tijela policija je pronalazila i u kući i oko nje.
Među žrtvama nalazi se dječak od tri godine, curica od šest godina, muškarac i žena od nekih 30 godina i muškarac i žena u dobi od 50 godina. Njihova imena nisu objavili, ali izgleda da je riječ o jednoj obitelji. Imanje na kojem su pronašli mrtva tijela pripada Waynu Andersonu (60), ocu uhićene Michaele.
Na Božić netko je iz kuće oko 10 sati ujutro nazvao 911, ali poziv je prekinut nakon desetak sekundi. Iako su spasioci izašli na teren, nisu ušli u kuću iako je to uobičajena procedura.
Mrtva tijela nekoliko sati kasnije pronašao je radnik koji je trebao obaviti neke radove na kući.
- Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Nisam ih mogao dobiti na Božić na telefon iako smo se čule noć prije pa sam se odvezao do njihove kuće i tad sam vidio policiju - kaže prijatelj obitelji.

Možda vas zanima i ovo:
Message