News

Komentari 244

'Vlada želi maknuti vjeronauk iz škola da bi stvorila zombije'

'Vlada želi maknuti vjeronauk iz škola da bi stvorila zombije'

Šef HDZ-a je u Đakovu kritizirao Vladu i rekao kako ona nema rješenja za nezaposlenost. Karamarko je dodao i da je spreman sudjelovati u tehničkoj Vladi

Nismo toliko nekorektni i nerealni da smo od njih mogli očekivati i tražiti da nas pretvore u Švedsku, Švicarsku, Norvešku do Nove godine. To nismo očekivali jer naprosto oni nisu sposobni za to. Nisu sposobni, dakle zaustaviti negativne trendove, osvrnuo se na prvu godinu Vlade Kukuriku koalicije predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko koji je stigao u Đakovo na 23. godišnjicu osnutka.

- Vlada radi jako loše. Prevarili su narod i biračko tijelo s Planom 21 koji se pokazao kao obmana - nastavio je Karamarko dodajući kako nisu ispunili niti jedno predizborno obećanje, a prodaju Hrvatskih cesta, Croatije osiguranja i HPB-a nazvao je "prodajom obiteljskog srebra kako bi tri mjeseca mirno punili budžet". 

Vladu je optužio i da pomaže neproizvodni sektor dok proizvodnju guše nametima te destimuliraju malo i srednje poduzetništvo od kojega bi Hrvatska, kako je dodao, trebala živjeti.

- Počelo je prevladavati mišljenje da ova vlada doista ništa ne zna. Na kraju vidite Milanovića, pazite koja je to provokacija i koje je to bacanje rekao bih blata u lice svima nama kad je rekao, pa koga sam ja prevario? Pa nikome ništa nisam obećao. Čekaj malo, pa šta se mi igramo političara? Je li to teatar ili se radi o konkretnim životima i kvaliteti života konkretnih ljudi u ovoj zemlji - poručio je Karamarko.

Šef HDZ-a je zaključio i kako Vlada Zorana Milanovića 'ne da je zaslužila jedinicu, već su zaslužili nulu'.

"Nisam za uvođenje dvojezičnosti"

Šef HDZ-a je u nedjelju rekao kako nije za uvođenje dvojezičnosti u gradu Vukovaru i bez obzira što je to regulirano zakonom smatra da je takva mogućnost vrlo osjetljivo pitanje.

-To treba vrlo temeljito razmotriti. Svjestan sam da moramo poštivati zakon, ali nisam za to, tu se mora iznaći najbolje rješenje. Vukovar je poseban simbol naše obrane i naše patnje, prema Vukovaru moramo biti jako jako oprezni i suptilni, hrvatski duh Vukovara ne smijemo narušiti nikad i ničim, izjavio je Tomislav Karamarko u nedjelju popodne u Vrpolju kod Slavonskog Broda gdje je božićno darivao desetoro djece obitelji Zvonka i Natalije Bogdanović.

"Žele maknuti vjeronauk iz škola da bi stvorili zombije"

Karamarko se dotaknuo i svojevrsne polemike između Crkve odnosno kardinala Bozanića i ministra Željka Jovanovića u vezi uvođenja u škole zdravstvenog odgoja. 

- Tu je svaki komentar zapravo suvišan. Crkva ima zadaću da skrbi o pravdi, istini, svome narodu i crkvenom nauku i to što radi ministar Jovanović i Vlada izvan svake je pameti. To je forsiranje i silovanje naše narodne naravi, mentaliteta, običaja i tradicije. Uvođenjem zdravstvenog odgoja zapravo žele iz škola istisnuti vjeronauk, da bi stvorili neke zombije i ušli u EU bez imena i prezimena. Ali to im neće uspjeti, oni će na vlasti biti još malo, mi kada uskoro dođemo spriječit ćemo tu njihovu svjetonazorsku represiju nad našim narodom. 

Ma, kakav oni to zdravstveni odgoj hoće uvesti, djeca se odgajaju prvo u obitelji a potom u crkvi koja ima velike zasluge za odgoj naše djece i sada su se Jovanović i Vlada sjetili uvesti neku inovaciju o odgoju. To je pokušaj totalne destrukcije naše tradicije, ali neće uspjeti - rekao je Karamarko.

Najčitaniji članci