Obavijesti

News

Komentari 79

Šef sindikata policije Milanoviću poručio: Je li završio Akademiju i bio ikad u takvim sukobima?

Šef sindikata policije Milanoviću poručio: Je li završio Akademiju i bio ikad u takvim sukobima?

Brojni navijači tvrde da su se našli u krivo vrijeme na krivom mjestu. Na pitanje je li moguće da su ipak policajci krivo postupili, Dubravko Jagić je kazao da to nije moguće

Neki od tih ozlijeđenih policajaca su navijači Hajduka. Kažu kako je to bila borba za goli život, da je toliko ljudi nasrnulo na njih da nisu imali druge opcije nego da naprave to što je napravljeno, a što je u potpunosti opravdano – upotreba vatrenog oružja, rekao je u Dnevniku Nove TV šef sindikata policije Dubravko Jagić.

Osvrnuo se tako na huliganske nerede u Desincu.

HDZ-ovci spustili Milanoviću: On laže i kad govori za kog navija
HDZ-ovci spustili Milanoviću: On laže i kad govori za kog navija

- Policija je odradila svoj posao u Desincu točno po pravilima službe, kako i treba - ustvrdio je Jagić.

Brojni navijači tvrde da su se našli u krivo vrijeme na krivom mjestu. Na pitanje je li moguće da su ipak policajci krivo postupili, Dubravko Jagić je kazao da to nije moguće.

- Ako su oni bili u krivo vrijeme na krivom mjestu, otkud im ozljede? Dakle, bili su tamo, napravili su ono što nisu trebali raditi i tu nema nikakve priče. Nemoguće je da se nekom nešto dogodilo, a da nije bio tamo prisutan - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Komentirao je i izjave predsjednika Milanovića koji je rekao da sve i nije bilo dobro pripremljeno.

. Mene samo zanima li možda predsjednik završio Policijsku akademiju? Je li možda ikad sudjelovao u takvim sukobima i je li siguran uz policiju koja ga čuva. Dakle, njega policija čuva i ne znam zašto bi rekao takve stvari. Na kraju krajeva, sam je rekao da policajcima ne treba povećavati plaću, a mi imamo najmizerniju plaću - rekao je čelnik Sindikata policije Hrvatske.