Obavijesti

News

Komentari 73

Seks, bračne afere i poslovni promašaji Gorana Ivaniševića

Seks, bračne afere i poslovni promašaji Gorana Ivaniševića
1

‘Tko nema sreće u ljubavi, ima u kocki’ ne vrijedi za slavnog tenisača. Ivanišević se kockao na poslovnom planu i izgubio 50 mil. kuna. Ni u privatnom životu nije bajno

VIDEO

Prevare i afere u braku Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović ipak nisu jedina briga na leđima slavnog tenisača. Osim podosta ljubavnih problema, koji opet kulminiraju nakon što je njegova supruga Tanja otkrivena u zagrljaju s 10 godina mlađim nogometašem Markom Šimićem, Gorana već godinama muče veliki financijski problemi...

- Kriv sam što sam upao u biznis u kojem nema poštenja. U građevinski biznis uletio sam naivno kao iz vrtića na fakultet - objasnio je prije dvije godine Goran Ivanišević razloge financijskog kraha koji je pretrpio nakon što se upustio u gradnju elitnih stanova u Splitu. 

Saznalo se to nakon što mu je njegovu jahtu nazvanu po kćeri Amber 2010. godine oduzela banka jer nije redovito otplaćivao rate leasinga koje su mjesečno iznosile više od 10.000 eura. Goran je, pak, tada rekao da jahta nije bila kvalitetna. 

Naš najbolji tenisač svih vremena tijekom karijere zaradio je oko 20 milijuna dolara te od sponzora još toliko. 

Od nekretnina Goran je tijekom života stekao stan u poreznoj oazi Monte Carlu, zatim je imao vilu u podsljemenskoj zoni u Zagrebu, a nakon što ju je prodao, kupio je stan u centru grada, u Dalmatinskoj ulici. No sve je po njega krenulo nizbrdo nakon preljubničkog skandala 2008. godine. Nakon što se otkrilo da ljubuje s Vanjom Halilović, Goran se naprasno pokajao i kupio supruzi Tanji i sebi penthouse od oko 550 četvornih metara u Radničkoj ulici, u istoj zgradi u kojoj slični penthouse ima i Marko Perković Thompson. Nakon što se pomirio sa suprugom Tanjom, bračni par je dio godine provodio u kući koju imaju u Los Angelesu. 

Istodobno počeo je intenzivno investirati u nekretnine, i to baš neposredno prije velike svjetske recesije koja je rezultirala i drastičnim padom cijena stambenih kvadrata u Hrvatskoj. U rodnom Splitu izgradio je luksuznu kuću na Mejama. Negdje u isto vrijeme Goran i otac Srđan izgradili su i kuću iznad Komiže s predivnim pogledom na mjesto i obližnji otok Biševo, budući da Goranova majka potječe s otoka Visa. Kuća također ima bazen i nekoć je vrijedila najmanje milijun eura, a kako je vrhunski opremljena, roditelji tamo provode i veći dio godine, no vrijednost je i njoj pala i Višani tvrde da danas ne vrijedi više od 600-700 tisuća eura.

Posljednje dvije godine u novinama su se neprekidno smjenjivale vijesti o prodaji Goranove vile na Mejama. Projektirao ju je arhitekt Vjekoslav Ivanišević, a Goran ju je već 2005. godine, čim ju je izgradio, oglasio i dao na prodaju. I ovdje je riječ o kući koja osim pet spavaćih soba u svojoj utrobi krije fitness centar, bazen i jacuzzije. Iako je tvrdio da kuću gradi za sebe i svoju obitelj, Splićani znaju da u njoj nije nikad ni prespavao.

>>> Više čitajte u novom broju 24sataExpressa uz koji darujemo Autoatlas s kartama Hrvatske, Slovenije i BiH.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa