Obavijesti

News

Komentari 281

Serijska razbojnica: Dugovi su me prisilili da krenem pljačkati

Dobila je dvije godine zatvora: Suzana Dražić (35), majka dvoje djece, pljačkala je plastičnim pištoljem po Zagrebu. Uhvatili su je 14. rujna u Croatia banci u Šubićevoj

VIDEO

Za četiri razbojništva i jedan pokušaj majka dvoje djece nepravomoćno je osuđena na dvije godine zatvora.

Uhvatili su je u pljački Croatia banke 14. rujna u Šubićevoj ulici u Zagrebu. Zadržao ju je zaštitar i predao policiji. Ubrzo su utvrdili da je riječ o serijskoj razbojnici. 

Već je opljačkala Banco Popolare u Savskoj, Imex banku u Frankopanskoj te kladionicu Supersport na Barčevu trgu i kiosk u Sigetu. Bila je naoružana plastičnim pištoljem. Ukupno je odnijela oko 90.000 kuna. To mora vratiti, a sud joj je oduzeo i 2400 kuna za koje nije mogla objasniti kako ih je zaradila.

- Jako mi je žao. Plastični pištolj sam kupila ne zato što nisam mogla pravi nego zato što nikoga nisam htjela ozlijediti - rekla je na sudu.

Objasnila je da je "pukla" nakon što su ona i njen nevjenčani suprug ostali sudužnici za kredit njezina brata koji je otišao u Kanadu.

- Javio se i rekao da moram čekati bolja vremena - rekla je.

Kako je neosuđivana, sudac je rekao da je dobila kaznu ispod zakonskog minimuma jer je ovo vjerojatno samo epizoda u njezinu životu.

Tri puta su je opljačkali u kladionici u kojoj je radila

Neću vam ništa, samo mi dajte novac, rekla je Suzana Dražić djelatnicima Imex banke u Frankopanskoj u Zagrebu. Bila je maskirana crvenom šiltericom i sunčanim naočalama. Snimile su je kamere, a snimke je policija dala u javnost kako bi je netko prepoznao. Na kriminal ju je ponukalo to što je radeći u kladionici tri puta opljačkana. 

- Vidjela sam kako to drugi rade - rekla je na sudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 281
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"