Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Serijski ubojica imao opsesiju lišćem i hranio se vjevericama

Američka policija šokirala se ušavši u kuću silovatelja i ubojice Matthewa Hoffmana. Oteta djevojka bila je vezana za krevet od lišća, a hladnjak je bio pun vjeverica

ABC News
Foto: ABC News
27 komentara

Amerikanac Matthew Hoffman (30) iz Ohija koji je ubio dvije žene i 11-godišnjeg dječaka, a zatim oteo i silovao tinejdžericu, ima bizarnu opsesiju s lišćem. Policija je otkrila fotografije kuće koju je ubojica i silovatelj napunio vrećama lišća. Krevet, na kojem se silovao djevojku, napravljen je, također, od lišća, a hladnjak mu je bio pun mrtvih vjeverica. Raskomadao je tijela žrtava i stavio ih u debla stabala. Otkrio je policiji gdje su kako bi izbjegao smrtnu kaznu. Dobio je doživotni zatvor.

Ubio je Tinu Hermann,njezinog sina Kodyja Maynarda i njihovu susjedu Stephanie Sprang. Oteo je i silovao Tininu kćer Sarah Maynard.

- Šokirali smo se vidjevši kuću. Prvo smo mislili da su tijela skrivena ispod gomile lišća - rekao je detektiv Craig Feeney. U podrumu su našli Sarah Maynard vezanu za improvizirani krevet. Hoffman je tvrdio kako je silovana djevojka uživala na krevetu od lišća, piše Daily Mail

- Ako su ga stabla smirivala nije ni čudno da je skrivao tijela u njima - rekao je dr. James Alan Fox koji je napisao pet knjiga o serijskim ubojicama.

Njegova susjeda Kara Fowler rekla je kako je bilo naznaka da je Hoffman opsjednut lišćem.

- Ubijao je vjeverice i jeo ih - rekla je.

Možda vas zanima i ovo:
Message