Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Serum koji pruža tri rješenja za nenadmašan lifting učinak

Serum koji pruža tri rješenja za nenadmašan lifting učinak
1

Iako ne znamo tajnu vječne mladosti, imamo rješenje za uklanjanje tragova starenja s Vašeg lica zahvaljujući snažnim Skin Active proizvodima iz linije NeoStrata® koji djeluju na više uzroka

VIDEO

Zahvaljujući snažnim Skin Active proizvodima iz linije NeoStrata® koji djeluju na više uzroka preranog starenja, koža se u potpunosti obnavlja te izgleda zdravije, čvršće i mlađe. Snažni sastojci klinički dokazane učinkovitosti djeluju u svim slojevima kože kako bi poboljšali tonus, potaknuli obnovu stanica i sintezu kolagena, kao i zaštitili kožu od vanjskih utjecaja.

Neostrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum velika je novost u ovoj inovativnoj anti-age liniji proizvoda. Serum aktivno učvršćuje i oblikuje opuštenu kožu, popunjava tanke linije i bore te poboljšava cjelokupan izgled Vaše kože.

Tri snažna učinka Neostrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Seruma koji doprinose vidljivom poboljšanju izgleda Vaše kože su:

 Učvršćivanje opuštene kože pomoću Aminofila®, najkoncentriranijeg patentiranog derivata aminokiseline stabiliziranog u serumu, koji ciljano djeluje na kožni matriks kako bi poboljšao čvrstoću i elastičnost kože.

 Ujednačavanje tena djelovanjem glukonolaktona, polihidroksi kiseline i kelatora, koji pomaže smanjiti oksidativna oštećenja i nježno pojačava eksfolijaciju za ravnomjerniji ten kože.

 Zaglađivanje kože hijaluronskom kiselinom niske molekularne mase koja je dovoljno mala da prodre kroz površinu kože, privuče i zadrži vodu te tako pruži hidrataciju potrebnu za vidljivo poboljšanje teksture kože.

 

Neostrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum najučinkovitiji je kada se uklopi u Skin Active sveobuhvatni režim njege kože koji djeluje na više uzroka preranog starenja kože, a dostupan je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama po preporučenim maloprodajnim cijenama. 

Neostrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum (30 ml), cijena 497,77 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!