News

Komentari 64

'Serviser je pokušavao otkloniti kvar dizala kad se dogodila nesreća na radu. Preminuo je'

'Serviser  je pokušavao otkloniti kvar dizala kad se dogodila nesreća na radu. Preminuo je'

U zgradi Fine, u Koturaškoj ulici u Zagrebu, dogodio se jutros tragičan događaj u kojem je jedna osoba izgubila život. Radi se o zaposleniku tvrtke Köne koja s Finom ima ugovoren posao za zamjenu dizala...

Muškarca u Zagrebu prignječio je lift u poslovnici Fine u Koturaškoj ulici u jutarnjim satima u srijedu. Vatrogasci su pronašli mučan prizor na licu mjesta. Policija je potvrdila da je muškarac preminuo. Radi se o serviseru lifta, a iz Fine su objavili priopćenje s detaljima:

POGLEDAJTE VIDEO: Fina objavila detalje nesreće

- Danas se u zgradi Fine, u Koturaškoj ulici u Zagrebu, dogodio tragičan događaj u kojem je jedna osoba izgubila život. Radi se o zaposleniku tvrtke Köne koja s Finom ima ugovoren posao za zamjenu dizala. Tijekom radova na zamjeni dizala, na jednom dizalu se dogodio kvar kojeg je stradala osoba pokušala otkloniti, prilikom čega se dogodila nesreća na radu. Točne detalje i uzroke nesreće ne znamo, jer je policijski očevid još uvijek u tijeku - javljaju iz Fine.

- Ovaj tragičan događaj nas je sve potresao te ovom prilikom izražavamo duboku sućut obitelji, kolegama i prijateljima pokojnoga, kao i njegovim kolegama iz tvrtke Köne - dodali su.

Najčitaniji članci