Obavijesti

News

Komentari 9

Sijamski blizanac je preminuo dvije godine nakon odvajanja

Sijamski blizanac je preminuo dvije godine nakon odvajanja
8

Uzrok smrti Jacoba je nepoznat. Nakon što su ga razdvojili od sijamskog blizanca imao je još par operacija srca, ali liječnici su bili optimistični. Joshua se oporavio

VIDEO

Jacob Spates (2) iz Memphisa, koji je prije dvije godine uspješno odvojen od sijamskog brata blizanca, umro je prošli tjedan, izvijestili su iz bolnice Le Bonheur. Uzrok smrti je nepoznat, piše Daily Mail

Liječnici su operirali blizance Jacoba i Joshuu s osam mjeseciBili su spojeni donjim dijelom kralježnice i zdjelicom, a dijelili su i gastrointestinalni trakt. Imali su zasebna srca, glave i udove. 

Jacob je preživio i dodatne operacije srca

Jacoba su čekale još operacije srca. Međutim, liječnici su vjerovali u potpuni oporavak. Dr. Max Langham rekao je tada kako bi vjerojatno umrli da su još čekali s operacijom. Samohrana majka Adrienne Spates, koja ima još dvoje djece, plakala je od sreće kada su se blizanci prvi puta vidjeli nakon operacije.

- Drago mi je što svi mogu vidjeti moje bebe kao posebne ljude jer oni to i jesu. Svaki ima svoju osobnost - rekla je tada. 

Majka uhićena zbog vožnje u pijanom stanju

U međuvremenu, blizanci su završili u Centru za socijalnu skrb jer je Adrienne uhićena zbog vožnje u pijanom stanju. Nije poznato pod čijom skrbi je bio Jacob kada je umro. 

Sijamski blizanci izuzetno su rijetki. Rađa se jedan par blizanaca na 50.000 do 100.000 rođenja. Češći su kod ženske djece nego kod muške. Više od trećine sijamskih blizanaca živi samo jedan dan. U cijelom svijetu uspješno su odvojena samo 24 para. Od njih je samo 15 posto bilo spojeno kao Jacob i Joshua.

Razdvojili sijamske blizance: Braća se prvi put pozdravila

Nakon operacije od 13 sati razdvojili su sijamske blizance

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature