Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Sin zakopao majku u dvorište, a ocu rekao da su ju sahranili

Nakon skoro godinu dana pokrenula se istraga o smrti žene koju su pronašli zakopanu u dvorištu obiteljske kuće. Osumnjičeni sin pričao je razne priče bližnjima, a policiji priznao da je zakopana u dvorištu

Davor Javorović/PIXSELL
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
12 komentara

Srbiju potresa priča o sinu koji je navodno svoju majku zamotao u deku i zakopao u dvorištu obiteljske kuće. 

Nikolu F. (24) iz Bačkog Gradišta u Srbiji, uhitili su u utorak zbog sumnje da je ubio i zakopao svoju majku u dvorištu kuće u Ulici Šamu Mihalja, prenosi Kurir

Beograd: Muškarac pucao u prodavačicu u pekari zatim pokušao ubiti i sebe UHITILI SU GA Užas u Srbiji: Sin ubio majku pa ju zakopao u dvorištu kuće

Priču o ubijenoj razotkrili su kada je otac koji od 2017. godine radi u Njemačkoj, počeo tražiti suprugu. Naime, htio ju je pronaći kako bi doveli rastavu braka do kraja i kako bi se on onda mogao oženiti drugom ženom. 

Prvo se obratio sinu Nikoli, a on mu je rekao da je majka umrla u bolnici i zatim sahranjena u Novom Sadu. No, nije znao kada je sahranjena niti je išao po nju u bolnicu. 

Dugu priču ispričao je susjedima. Rekao im je da se majka razboljela i umrla, a on ju je onda sahranio na Kuli. 

Sada već sumnjiv otac zamolio je susjeda da ode i provjeri gdje je njegova supruga sahranjena kako bi preuzeo papire iz matične knjige umrlih. U potrazi za papirima susjed je otkrio kako se Dušica F.  i dalje vodi kao živa.

Inspektori su odmah preuzeli slučaj koji ih je doveo do Nikole F., sina preminule. 

On je policijskim inspektorima priznao da mu je majka umrla i da ju je on sahranio. Sve je opravdao time da nije imao novaca za shranu, pa ju je zamotao u deku i zakopao u dvorište. 

Policajci su ga uhitili i zadržali u pritvoru do završetka istrage. Tijelo majke iskopano je iz dvorišta i nad njim se vrši obdukcija kako bi se saznalo na koji način je preminula. 

Sin pokojne u ovoj istrazi je prvi osumnjičeni. Obdukcija će pokazati je li preminula prirodnom smrću ili ju je netko ubio. Nestanak Dušice nije bio prijavljen. 

Susjedi obitelji navode kako Dušice prema njihovim saznanjima nema od ožujka prošle godine. Kako kažu bila je bolesna pa su svi pomislili da je zbog toga otišla od kuće. U mjestu stanovanja nije imala bliže rodbine, osim sina, a nije imala ni prijatelja koji bi možda primjetili njezin nestanak. 

Osumnjičeni Nikola F. prije nekoliko mjeseci se preselio iz obiteljske kuće u kuću koju mu je dao susjed. U novoj kući trebao je samo plaćati struju. Na pitanja u vezi majke uvijek je odgovarao isto, da je sahranjena u Kuli. 

Nikola je završio samo osnovnu školu, radio je u mjestu stanovanja i bio izuzetno povučen. Nitko od susjeda nije posumnjao da on ima veze s majčinim nestankom, zapravo smrti o kojoj je i sam Nikola govorio. 

Možda vas zanima i ovo:
Message