Obavijesti

News

Komentari 12

Sin zakopao majku u dvorište, a ocu rekao da su ju sahranili

Sin zakopao majku u dvorište, a ocu rekao da su ju sahranili

Nakon skoro godinu dana pokrenula se istraga o smrti žene koju su pronašli zakopanu u dvorištu obiteljske kuće. Osumnjičeni sin pričao je razne priče bližnjima, a policiji priznao da je zakopana u dvorištu

VIDEO

Srbiju potresa priča o sinu koji je navodno svoju majku zamotao u deku i zakopao u dvorištu obiteljske kuće. 

Nikolu F. (24) iz Bačkog Gradišta u Srbiji, uhitili su u utorak zbog sumnje da je ubio i zakopao svoju majku u dvorištu kuće u Ulici Šamu Mihalja, prenosi Kurir

Užas u Srbiji: Sin ubio majku pa ju zakopao u dvorištu kuće

Priču o ubijenoj razotkrili su kada je otac koji od 2017. godine radi u Njemačkoj, počeo tražiti suprugu. Naime, htio ju je pronaći kako bi doveli rastavu braka do kraja i kako bi se on onda mogao oženiti drugom ženom. 

Prvo se obratio sinu Nikoli, a on mu je rekao da je majka umrla u bolnici i zatim sahranjena u Novom Sadu. No, nije znao kada je sahranjena niti je išao po nju u bolnicu. 

Dugu priču ispričao je susjedima. Rekao im je da se majka razboljela i umrla, a on ju je onda sahranio na Kuli. 

Sada već sumnjiv otac zamolio je susjeda da ode i provjeri gdje je njegova supruga sahranjena kako bi preuzeo papire iz matične knjige umrlih. U potrazi za papirima susjed je otkrio kako se Dušica F.  i dalje vodi kao živa.

Inspektori su odmah preuzeli slučaj koji ih je doveo do Nikole F., sina preminule. 

On je policijskim inspektorima priznao da mu je majka umrla i da ju je on sahranio. Sve je opravdao time da nije imao novaca za shranu, pa ju je zamotao u deku i zakopao u dvorište. 

Policajci su ga uhitili i zadržali u pritvoru do završetka istrage. Tijelo majke iskopano je iz dvorišta i nad njim se vrši obdukcija kako bi se saznalo na koji način je preminula. 

Sin pokojne u ovoj istrazi je prvi osumnjičeni. Obdukcija će pokazati je li preminula prirodnom smrću ili ju je netko ubio. Nestanak Dušice nije bio prijavljen. 

Susjedi obitelji navode kako Dušice prema njihovim saznanjima nema od ožujka prošle godine. Kako kažu bila je bolesna pa su svi pomislili da je zbog toga otišla od kuće. U mjestu stanovanja nije imala bliže rodbine, osim sina, a nije imala ni prijatelja koji bi možda primjetili njezin nestanak. 

Osumnjičeni Nikola F. prije nekoliko mjeseci se preselio iz obiteljske kuće u kuću koju mu je dao susjed. U novoj kući trebao je samo plaćati struju. Na pitanja u vezi majke uvijek je odgovarao isto, da je sahranjena u Kuli. 

Nikola je završio samo osnovnu školu, radio je u mjestu stanovanja i bio izuzetno povučen. Nitko od susjeda nije posumnjao da on ima veze s majčinim nestankom, zapravo smrti o kojoj je i sam Nikola govorio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa