Obavijesti

News

Komentari 12

Sindikat nezaposlenih od sada ima i Akciju, izlaze na izbore

Sindikat nezaposlenih od sada ima i Akciju, izlaze na izbore
1

Iz Sindikata tvrde da su bili prisiljeni na osnivanje Akcije nezaposlenih jer već osam mjeseci vode spor s državom oko registracije Sindikata nezaposlenih Hrvatske

VIDEO

Sindikat nezaposlenih Hrvatske (SNH) osnovao je i registrirao udrugu Akcija nezaposlenih Hrvatske, a tvrde da su bili prisiljeni na ovaj potez jer se već osam mjeseci vodi spor s RH oko registracije Sindikata nezaposlenih.

- Ovom registracijom smo omogućili da SNH preko svoje "kćerke" Akcije nezaposlenih Hrvatske ostvaruje svoje ciljeve i djelatnosti u pravnom prometu - poručili su. Zbog toga će Sindikat nezaposlenih ubuduće u javnosti nastupati kao Sindikat nezaposlenih Hrvatske/Akcija nezaposlenih Hrvatske. 

Akcija je registrirana tako da kao i Sindikat djeluje na području cijele Hrvatske, te su ostvarene sve pretpostavke za osnivanje podružnica u drugim gradovima. 

- Pravna bitka za registraciju Sindikata nezaposlenih Hrvatske se i dalje nastavlja, jer nitko nema pravo zabraniti registraciju organizacije koja štiti interese od pola milijuna nezaposlenih ili takvoj organizaciji negirati pravo na njezino ime. Kao što vidite vlast nas je nešto malo zakočila na našem putu, ali smo si registracijom Akcije nezaposlenih Hrvatske, omogućili djelovanjem kroz ulaz na stražnja vrata - poručili su priopćenjem.

I dalje će raditi na ostvarivanju svojih ciljeva

I dalje planiraju raditi na ostvarenju svojih ciljeva, a to su - smanjenje nezaposlenosti i ostvarenje dobrobiti za sve građane, ali su svjesni da ne mogu mijenjati puno bez "mandata" građana pa već rade na stvaranju koalicije koja će na lokalnim izborima dobro uzdrmati, kako tvrde, ortačko društvo HDZ i SDP i njihove satelite. 

- Koalicija  pod nazivom `Svi zajedno` sastavljena je od stranaka: Akcija socijaldemokrata Hrvatske, Demokratska stranka žena, Savez za promjene i Stranka umirovljenika Hrvatske-blok umirovljenici zajedno, a ima punu potporu Sindikata nezaposlenih Hrvatske/Akcije nezaposlenih Hrvatske, udruga Živi zid, Stop deložacijama, te niza drugih udruga i pokreta. I ovom prilikom pozivamo, stranke, udruge, pokrete i pojedince da nam se pridruže da svi zajedno odradimo ono što je nužno za dobrobit svi građana Hrvatske - poručila je predsjednica Sindikata, odnosno Akcije Marija Jelinčić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'
NAPADAČ UHIĆEN

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192